Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi tévő legyek?

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan csúfolnak az iskolában mert jó húsban vagyok. Le is szeretnék fogyni de nagyon trehány, és még lustika is vagyok. 9 éves vagyok, tudom, nyúlok még így karcsúbb leszek . Szóval addig megpróbáljak nem kövérebb lenni?
2013. júl. 22. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Szólj a szüleidnek hogy adjanak egészségesebb kajákat. Például köretnek zöldségeket meg salátát csináljatok ne tésztát meg krumplit. Keress valami sportot hobbinak, bármilyen mozgás jó amit szeretsz és kifáraszt.
2013. júl. 22. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld elhagyni a kenyeret és a tésztaféléket és mozogj sokat.
2013. júl. 22. 13:30
 3/4 A kérdező kommentje:
nem vagyok 170 kiló! Magas is vagyok ha kisebb lenék akor 38-39 kiló lennék.
2013. júl. 22. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:

egészségesen enni meg mozogni nem csak 170 kilósan érdemes. mindenkinek azt kéne, különben előbb utóbb elhízik vagy megbetegszik.

az hogy jó húsban vagy azt jelenti hogy elhíztál ,csak szépen mondva. lehet hogy nem így van csak a többiek akarnak bosszantani. lehet hogy tényleg így van, ezt mi itt gyakorin nem látjuk. ilyen korban még elsősorban a szüleid felelőssége hogy mivel etetnek, de az a tied is hogy mennyit mozogsz.

szóval mozogj és egyél egészségesebb kajákat, bármilyen is az alakod. :)

2013. júl. 22. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!