Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki nem szeret futni...

Ha valaki nem szeret futni kezd tőle fájni a talpa és a lába, akkor választhatja a biciklizést fogyás céljából?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretek futni és ahogy irtam a lábam is fáj egy idő után..biciklizni imádok 30-60 perceket egy nap tekerek mindig a hét összes napján vagy hogy megyek.. fogyni akarok min 8 kilót. És mellette étrendet változtattam elhagytam a cukros, zsiros, hizlalo kajákat vizet iszom, sok zöldség,hús,tojás... Akkor tudnék fogyni 8 kilot biciklizéssel is ?? :) Köszi a válaszokat 21/L
2013. júl. 22. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze:)
2013. júl. 22. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:

de van egyszerűbb is ha nem szeretsz futni,

-egyél kevesebbet,lényegesen kevesebbet,és még bicajozni sem muszáj,mert a kevés kajától mindenképpen lefogysz,ha mozogsz-ha nem,

2013. júl. 22. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:
igen a mozgás jó:)
2013. júl. 22. 09:51
 4/6 poiu ***** válasza:
A bringa jobb, mint a futás. Mit nevezel hízlaló kajának?
2013. júl. 22. 09:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki válaszát:)

Hízlalonak a péksütemények,csoki,tészták,krumpli...ezeket elhagynám :)

2013. júl. 22. 12:26
 6/6 poiu ***** válasza:
Tökéletes. Tömj helyettük zöldséget.
2013. júl. 23. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!