Hízhatok ha mostanság kevesebbet mozgok?
Figyelt kérdés
Azt szeretné megtudni hogy eddig rendszeresen sportoltam minden nap szinte 45 perceket.Most a nagy meleg miatt nincs is kedvem meg nemis jo 30 fokba futkárpzni folyamatosan.ÉS arra lennék kiváncsi hogy eddig is diétáztam most is csak most kevesebbet mozgok olyan heti 3 szor és hogy a kevesebb mozgás hatására hizhatok?:S2008. jún. 26. 10:18
1/3 anonim válasza:
Ha diétáztál akkor nincs okod félni de a mozgással teljesen ne hagyj fel, hiszen az a közérzetedre is jó hatással van.Tudom ajánlani ebben a melegben a jógát.
2/3 anonim válasza:
Ha ugyanúgy táplálkozol, mint előtte, akkor valszínű, hogy hízni fogsz, mivel azt a plusz elégetett kalóriát most nem mozgod le, így fel hog halmozódni...
3/3 anonim válasza:
Illetve le fog rakódni! Bocsi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!