Gomba, sóska (fagyasztott) ezekből milyen fogyókúrás/olaj/liszt/tejszín nélküli ételt tudnék készíteni?
tiszta felesleges diéta alatt cifrázni az ételeket.
max a húson érdemes variálni,hogy ne mindig csirke melle legyen.
de a többit kár bonyolítani,meg pepecselni.
párolt,vagy nyers zöldségek a köretek.
Nem kár bonyolítani. Én szeretem a zöldségeket, de pároltan meg nem enném őket. S nem mindet lehet nyersen enni.
Úgyhogy táplálkozásom alapillérei az ízletes, zsiradékban sült zöldségek :D
Nos, sóskából csak a sóskafőzeléket tudom, liszt helyett speciel szezámmagot használok, tejtermék eleve nem tudom, mit keresne benne (az a sóskában lenne, de én abba almát teszek, szerintem remek).
A gombát többnyire mással keverem, nagyon jó pl. a töltött verziója, amikor cukkinit, paradicsomot, gombát töltök, a töltelék mindhármuk maradékai, plusz hagyma, tojás, fűszerek. Igazából a töltést és a sütőt is ki lehet hagyni, csak az zöldséges-gombás rántotta lesz, amiben nem a tojás fog dominálni... Ennek közeli rokona a tojásos gombás lecsó...
De levest is lehet belőle főzni, nem szoktam, mert ritkán tudok gombát szedni, a bolti meg túl ízetlen levesnek, sütve jobb. Hagymát és répát tennék még bele, meg ami van és illik bele. Nem szoktam receptekhez tartani magam. Persze zsiradékban dinsztelgetném a zöldségeket és a gombát az elején, a hagymával kezdve, hogy finom legyen, de lehet, hogy ez csak nálam alap.
Több most nem jut eszembe, viszonylag ritkán főzök gombát vagy sóskát, s azt sem variálom nagyon. A gombát is inkább csak a reggeli rántottába teszem, feldobja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!