Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gomba, sóska (fagyasztott)...

Gomba, sóska (fagyasztott) ezekből milyen fogyókúrás/olaj/liszt/tejszín nélküli ételt tudnék készíteni?

Figyelt kérdés

2013. júl. 20. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
A liszt és a tejszín nélkül még lenne ötletem, de mi a gond a zsiradékkal? Sokat érsz vele, ha van egy szinte kalóriátlan ételed, azzal ugyan nem laksz jól... Minek főzni, ha nem viszel be energiát vele?
2013. júl. 20. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
igazad van.. akkor esetleg úgy?
2013. júl. 20. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:

tiszta felesleges diéta alatt cifrázni az ételeket.

max a húson érdemes variálni,hogy ne mindig csirke melle legyen.

de a többit kár bonyolítani,meg pepecselni.

párolt,vagy nyers zöldségek a köretek.

2013. júl. 21. 01:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem kár bonyolítani. Én szeretem a zöldségeket, de pároltan meg nem enném őket. S nem mindet lehet nyersen enni.

Úgyhogy táplálkozásom alapillérei az ízletes, zsiradékban sült zöldségek :D


Nos, sóskából csak a sóskafőzeléket tudom, liszt helyett speciel szezámmagot használok, tejtermék eleve nem tudom, mit keresne benne (az a sóskában lenne, de én abba almát teszek, szerintem remek).


A gombát többnyire mással keverem, nagyon jó pl. a töltött verziója, amikor cukkinit, paradicsomot, gombát töltök, a töltelék mindhármuk maradékai, plusz hagyma, tojás, fűszerek. Igazából a töltést és a sütőt is ki lehet hagyni, csak az zöldséges-gombás rántotta lesz, amiben nem a tojás fog dominálni... Ennek közeli rokona a tojásos gombás lecsó...

De levest is lehet belőle főzni, nem szoktam, mert ritkán tudok gombát szedni, a bolti meg túl ízetlen levesnek, sütve jobb. Hagymát és répát tennék még bele, meg ami van és illik bele. Nem szoktam receptekhez tartani magam. Persze zsiradékban dinsztelgetném a zöldségeket és a gombát az elején, a hagymával kezdve, hogy finom legyen, de lehet, hogy ez csak nálam alap.


Több most nem jut eszembe, viszonylag ritkán főzök gombát vagy sóskát, s azt sem variálom nagyon. A gombát is inkább csak a reggeli rántottába teszem, feldobja.

2013. júl. 21. 07:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!