Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tudtok erről a kezelésről?...

Mit tudtok erről a kezelésről? Ismeri valaki?

Figyelt kérdés

[link]

Érvek vs ellenérvek?

2013. júl. 20. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hasznos annak akin már csak 5-6kg plusz van
2013. júl. 20. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem erősen változtasd meg a hozzáállásod a témához. A tested mindig az életmódodhoz alkalmazkodik. Pontosan annyi kiló vagy amennyit az adott étkezési szokásaid és az adott mozgásmennyiséged mellett a tested tartani tud. A tüneti kezelés sosem jó mert mindig csak ideiglenes.

De egyébként a fél tökömet ráteszem hogy rádiófrekvenciával, kavitációval, fagyasztással meg ilyen ökörségekkel nem lehet zsírt bontani és végképp nem lehet izmot stimulálni. Ez akkora baromság hogy southpark részt fognak belőle csinálni.

Munka és önfegyelem, kemény edzés és minőségileg jó táplálkozás kell a jó testhez. Ezt nem csak hogy nem lehet megkerülni de nem is lenne érdemes.

2013. júl. 20. 22:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Most váltottam életmódot. Direkt nem azt írom, hogy fogyókúrázok! Elkezdtem rendszeresen mozogni és odafigyelek, hogy mit és mennyit eszek. Csak kíváncsiságból írtam ki, mert nem egészen értem a lényegét.
2013. júl. 21. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!