Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert lenne hulyeseg edzes...

Miert lenne hulyeseg edzes kozben foliazni?

Figyelt kérdés

Aerob edzest csinalok sifuto gepen, minden nap 80 percet, megallas nelkul. Tudom, hogy ha tobbet izzadunk nem eg annyira a zsir, de en ugy tudom hogy a zsir egesehez is be kell melegednie a testnek, es igy foliaval elobb elkezd egni a zsir. Csomo kerdesnel olvastam olyan valaszokat hogy igy nem kap oxigent a bor.. mivel edzes kozben nedves lesz es elcsuszik szerintem ez az allitas is hulyeseg.

regebben hasznaltam es tenyleg gyorsabban fogytam tole.

ti mit gondoltok?

#jclc
2013. júl. 19. 09:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Azert nem edzek 20 percig kemenyen, mert az nem aerob, hanem kardio. Nem erositeni szeretnek meg, hanem fogyni. :)

es ketlem hogy te birnal 20 percen keresztul 50el menni a sifutogepen :D

2013. júl. 19. 17:22
 12/13 anonim ***** válasza:
56%
Kérdezö: Tápival nem érdemes foglalkozni, mert rögeszmésen a saját hülyeségét írja mindenhivá, vitatkozni meg nem lehet vele, mert mindenre az a válasza, hogy "Ö TUDJA AZ EGYEDÜLI IGAZSÁGOT" és mindenki más hülye.
2013. júl. 19. 18:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Na, látszik hogy valójában a magunk módján mindketten okosak vagyunk és két lábbal állunk a talajon. Persze hogy nem tudnék 20 percig intenzíven kardiózni. Még én sem. 10-15 perc intervallum edzést valahogy kibírhatok, de attól függ mennyire intenzív az intenzív része. Számolnék 10 perccel. Ez viszont edzés.

A fogyásnak viszont nem sok köze van a hosszan tartó alacsony intenzitású edzéshez, az elég jó kortizol emelkedéssel jár, ritkán szerencsés. Nem találom célszerűen aszerint megválasztani az edzést, hogy 'állítólag' a hosszú aerob edzés fogyást segítő. Nincs állítólag, tények vannak. És ha már állítólagot nézünk: legalább annyi érv szól a HIIT edzés zsírégető hatása mellett mint az aerob edzés pozitív hatásai mellett.

Bármelyiket választod jó egészséget hozzá, de gondold meg az intenzívet is, vagy a kettő váltogatását hogy ne szokja meg a szervezeted a terhelést.

2013. júl. 19. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!