Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert lenne hulyeseg edzes...

Miert lenne hulyeseg edzes kozben foliazni?

Figyelt kérdés

Aerob edzest csinalok sifuto gepen, minden nap 80 percet, megallas nelkul. Tudom, hogy ha tobbet izzadunk nem eg annyira a zsir, de en ugy tudom hogy a zsir egesehez is be kell melegednie a testnek, es igy foliaval elobb elkezd egni a zsir. Csomo kerdesnel olvastam olyan valaszokat hogy igy nem kap oxigent a bor.. mivel edzes kozben nedves lesz es elcsuszik szerintem ez az allitas is hulyeseg.

regebben hasznaltam es tenyleg gyorsabban fogytam tole.

ti mit gondoltok?

#jclc
2013. júl. 19. 09:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én dr Kelen Fitness Slim-el kenem magam be, majd fólia, előbb elkezdek izzadni és gyrosabban fogyok. Szerintem nem hülyeség, én rendszeresen fóliázom magam :):):)
2013. júl. 19. 09:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Gyorsabban fogysz tőle, vízből...aztán ennyi, azt meg úgyis pótolnod kell.
2013. júl. 19. 10:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Ja, annyival "fogysz" többet, amennyivel jobban izzadsz. Az meg csak víz.
2013. júl. 19. 10:35
 4/13 anonim ***** válasza:

A fóliától nem fogysz, csak izzadsz, ami vizveszteséget jelent. Ha utána iszol, akkor visszajön az egész "fogyás".

Viszont a fóliázástól könnyen kaphatsz börfertözést, mert a fólia alatt nem tud az izzadtság elfolyni, csak feláztatja a bört, és így könnyebben tudják gombák/baktériumok megbetegíteni.

2013. júl. 19. 10:57
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

Mert a divatok hülyeségek, pótcselekvések, saját belső érték helyett külső trendek követésével próbálnak kompenzálni. Gyengeség.

Nincs értelme a hosszú aerob edzésnek (miért végeznél unalmas és könnyű edzés még EDZÉS néven is?) ahogyan a test bemelegedése is termodinamikailag értelmetlen. 37°C-os vagy, nincs bemelegedés mert elájulsz ha elkezdesz túlmelegedni.

Értelmetlen divat fóliával takarni a testet, ugyanakkor engem/minket nem érdekel hogy ki milyen b@romságot csinál fogyás helyett, közben röhögünk hogy még mindig nem esztek normálisan és nem edzetek keményen, és lötyög rajtatok a háj.

"olvastam olyan valaszokat hogy igy nem kap oxigent a bor.. mivel edzes kozben nedves lesz es elcsuszik szerintem ez az allitas is hulyeseg. "

Te milyen alapon formálsz véleményt valamiről hogy hülyeség, amikor olyan dolgokat állítasz

2013. júl. 19. 13:28
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

... minthogy "en ugy tudom hogy a zsir egesehez is be kell melegednie a testnek, es igy foliaval elobb elkezd egni a zsir. "

Itt te írsz hülyeségeket, lehet hogy nem a legjobb iskolákban tanultál, nem a te hibád.

Gyorsabban akkor fogsz fogyni, ha nem eszel semmi cukros, lisztes, tejet ételt, hanem ésszerű élelmiszereket fogyasztasz. A szubjektív tapasztalat hogy így vagy úgy gyorsabban fogytál maradjon csak egy rossz következtetés inkább..

2013. júl. 19. 13:29
 7/13 A kérdező kommentje:

TaplalkozasHarcmuves!

Számtalanszor röhögök a hozzászólásaidon. Te ezen az oldalon éled le az életedet?:) Nem irigyellek!

honnan gondolod hogy nem táplálkozom helyesen??

Mert nem eszek semmi kenyeret, semmi lisztet, cukort max úgy juttatok be ha eszek egy kis gyümölcsöt. Tejet és minden tejterméket kerülök, kivéve a zsírszegény natúrjoghurtot. Emelett sok zöldséget eszek, mint: saláta, tök, cukkini, sütőtök, paprika, paradicsom, zöldbab, borsó, sárgarépa, stb.

Gyümölcsökből csak olyat eszem, és RITKÁN, aminek a fő összetevője víz.

Húsokból főleg csirkét eszem, mert az a kedvencem, és emellett tonhalat is szoktam enni, valamint főtt tojást, nassolni pedig napraforgó magot.

Ha húst sütök, vagy tojást, akkor nagyon kevés olívaolajat rakok rá.

Figyelek a szénhidrátra, a kalóriára, és én nem tanultam semmilyen iskolában ezekről a dolgokról, 17 éves vagyok, és lány:)

Az egyik hivatalos, testépítő oldalon olvastam azt, hogy a zsír égetéséhez a testnek el kell érnie egy aktuális testhőmérsékletet, mivel hidegben a szervezet nem fog elkezdeni zsírt bontani, hiszen a túlélésre hajt, ezért hdegben nem jó edzeni. Azt írták hogy a fólia is hasznos lehet, mivel melegen tartja a testet, és sokan számolnak be róla hogy tényleg hasznos. Persze azt aláírom, hogy nem a leghatásosabb módszerek egyike, és utána tényleg sok vizet izzadok ki, amit utána pótolok, de nekem működik, ezért gondoltam, hogy megkérdezem mások véleményét is.

Téged pedig csak sajnálni tudlak, hogy állandóan panaszkodsz a fiatalságra, meg a nem megfelelő életmódra, mindenki h@lye, csak te vagy az okos, aki minden kérdező alá kommentál valamit, és hogy az összes ember elhízott és lötyög rajta a háj... Nemtudom milyen környezetben lehetsz, de tudod ez tudod azért is van mert a társadalom teljes átváltozásba ment át. AZ emberek egész nap dolgoznak, otthon várja őket a ház körüli teendő, a gyerekek naphosszat iskolában vannak, érettségiznek, egyre nagyobbak a követelmények az iskolákba, magasak a ponthatárok, nehezebbek a tananyagok, valamint minnél vékonyabb valaki, annál menőbb, mert a fiataloknál ez a szépségideál, ezért az emberek stresszben élnek, ez pedig kihat az étkezésre!

Persze írtál már jó dolgokat is, de szerintem abban semmi baj nincsen ha napi 80 percet edzek, mert ez NEM DIVAT EDZÉS! A sífutó gép igen is hasznos, átmozgatja a lábat, kart, még a hasat is! A divat edzések a táncos aerobikok, a zumba, meg az ilyenek, nem összekeverendő a kettő.

Fogyókúrához igenis az aerob, aerobik,kardió mozgások a legjobbak, és miután fogytunk, utána jöhet a súlyzós edzés, erősítés, formázás.

De azért köszönöm válaszod, remélem kellemesen töltöd továbbra is naphosszat idődet ezen az oldalon!

2013. júl. 19. 13:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Ja, és úgy vélem nem véletlen van ott a neved alatt az hogy: "a válaszadó 44%-ban ad hasznos válaszokat"
2013. júl. 19. 13:45
 9/13 anonim ***** válasza:
36%

"Az egyik hivatalos, testépítő oldalon olvastam azt, hogy a zsír égetéséhez a testnek el kell érnie egy aktuális testhőmérsékletet"

Akkor ők nem tanultak biokémiát.. ugyan már, ne legyünk gyökerek. A test éget zsírt, pont. Ha jó kedvemben megfolytok egy ilyen agyban nagyot, akkor az kihűl, az nem fog zsírt égetni. De amíg a szervezeted 37°C-on működik addig fogadd már el hogy működnek az enzimjeid.

Az ilyen zsírégetéshez bemelegedős hülyeségekkel letagadnál sok millió év evolúciót. Ami arra volt jó hogy a mai erős és hatékony testedet megkapd. Másrészt, ha most nem működnének a szervezeted alap biokémiai folyamatai, akkor éppen kínhalált halnál. Másfelől, széthíznád az agyadat. Zsírt mindenki éget, szemét nagy átverés azt hangoztatni hogy ez edzés vagy tekercselés kérdése.. ez alapvető energianyerés kérdése, akik cukrot esznek azok zsírt raktároznak, ritkábban bontanak le de alapvetően minden ember éget zsírt. Este alvás közben, én most pihenés közben. Nem tekercselgetés kérdése.. Ezt kaptuk, nem elhízottnak születtünk akiknek be kell fóliázódniuk hogy fogyjanak.. jézusom.

80 perc sífutás egy középhatékony edzés, nem ez erősíti a lábadat hanem ha csinálnál 25 1-lábas guggolást 15 perc alatt. A semmittevésnél persze a laza aerob edzés is jó. Ha csak 10 percig (ellipsziseznél?) használnád a gépet de intenzíven, akkor is erősítene. 80 perces állandó intenzitású edzés csak kikapcsolódás. Senki sem tud 80 percen át nagy intenzitású kardio edzést végezni, HIIT edzést képtelenség elnyújtani mert akkor már nem lesz nagy intenzitású. Alacsony intenzitású edzéseknek meg akkor van értelmük ha gyógytornák. Egyébként miért edzene valaki 80 percig lazán, ha 20 percig is csinálhatná keményen?

2013. júl. 19. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:
33%
44%. Nem feltűnő, hogy közelítőleg a magyar lakosság 56%-a elhízott? Hmm?
2013. júl. 19. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!