Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?

Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!13 éves,158 cm-es,58 kg-os lány vagyok...megmérték a súlyomat edzésen és azt mondták hogy le kéne fogynom egy másik súlycsoportba pl. 52 kg-ba, hogy el tudjak indulni versenyezni...eddig csak 1. és 2. helyezéseim voltak mindig ilyen diákolimpián,országoson stb...az edzőm azt mondta hogyha továbbra is megmarad ez a súly akkor nem nagyon versenyezhetek mert nehéz lenne...előre is köszönöm!
2013. júl. 17. 14:04
 1/3 anonim válasza:

Erre a kérdésre vélhetően az edződ nagyon jól tudna válaszolni. De ehhez tudni kéne hogy nézel ki (mármint izmos vagy, kövér, egyszerűen ilyen a testfelépítésed stb). Lehet, hogy egészségesen nem is tudnál lefogyni 52-re. (Nekem pl nem tenne jót, ha a BMI alapján normális sávba szeretnék fogyni)

De ha nagyon egyszerűen kell válaszolni, azt mondanám egyél kevesebb kalóriát mint amennyit elhasználsz, egyél alacsony glikémiás indexű ételeket és kész.

2013. júl. 17. 14:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Várom a további ötleteket!:)
2013. júl. 17. 16:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a mérlegelésig fogyj utána pedig egyél tápláló ételeket
2013. júl. 17. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!