Milyen fogyókúrát ajánlatok?
Szia!Én egy lány vagyok,úgyhogy edzésgyakorlatban nem tudok segíteni neked,de a fogyókúra részében talán...
Szerintem el tudod érni,hogy a súlyod csökkenjen,ha kevesebbet eszel,de nagyon figyelj arra,hogy ne nassolj!Többször kevesebbet egyél!Reggel,délben rendesen egyél,akár sokat is,aztán vacsira kevesebbet,és 6 óra előtt!!6 után próbáld meg,hogy egyáltalán nem eszel semmit,de ha már nem bírod,akkor egyél a puffasztott rizsből egy szeletet,nem drága,bárhol meg tudod venni,én nagyon szeretem!Egyél tízóraira és uzsonnára is valamit,most nyáron nagyon jó a dinnye,mert 96%-a víz,és nem hizlal,de mégis telít!!És a legfontosabbat majdnem elfelejtettem:igyál napi 2-3 liter vizet,mert segít ledobni a kilókat!++még egy trükk:evés előtt,igyál egy-két pohár vizet,ez eltelíti a hasadat,és nem kívánsz annyit enni...És NE üdítőt igyál!!Sok sikert!
Annyival kiegészíteném azt amit az 1-es válaszoló leírt hogyha teheted ne vizet igyál,inkább zöld/menta/csalán teát(természetesen max citromlével ízesítve)
ezek segítenek méregteleníteni és gyorsítják az anyagcserét,illetve a fokhagyma is segít:
"A fokhagyma egészségügyi szempontból legfontosabb vegyülete a szúrós szagú allicin. Ez az emésztés során keletkezik a növényben lévő alliinból, és komoly antibakteriális hatással bír. Ezen kívül a növény szaponinokat, vitaminokat és szelént is tartalmaz.
Hasznos vegyületeinek köszönhetően a fokhagyma segít megszabadulni a szervezetben lerakódott méreganyagoktól, valamint serkenti a zsíranyagcserét. Támogatja az emésztést, segít megszüntetni az emésztőszervek esetleges gyulladásait."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!