Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrát ajánlatok?

Milyen fogyókúrát ajánlatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok 15 éves fiú vagyok 67 kiló az elmúlt időben fogytam 2-3 kilót és "cseppet" megnyúltam milyen mozgást ajánlanátok esetleg valami sport amit othon is lehet csinálni edzőgyakorlatok? saját testsúlyal kellene nincs semmi sulyzóm és mit egyek mit ne mit kerüljek úgy tudnák fogyni ha ugyanolyan ételeket ennék mint most csak sokkal kevesebbet? a cél körülbelül -4-5 kg elég nagy a hasam...

2013. júl. 15. 20:29
 1/4 anonim válasza:

Szia!Én egy lány vagyok,úgyhogy edzésgyakorlatban nem tudok segíteni neked,de a fogyókúra részében talán...

Szerintem el tudod érni,hogy a súlyod csökkenjen,ha kevesebbet eszel,de nagyon figyelj arra,hogy ne nassolj!Többször kevesebbet egyél!Reggel,délben rendesen egyél,akár sokat is,aztán vacsira kevesebbet,és 6 óra előtt!!6 után próbáld meg,hogy egyáltalán nem eszel semmit,de ha már nem bírod,akkor egyél a puffasztott rizsből egy szeletet,nem drága,bárhol meg tudod venni,én nagyon szeretem!Egyél tízóraira és uzsonnára is valamit,most nyáron nagyon jó a dinnye,mert 96%-a víz,és nem hizlal,de mégis telít!!És a legfontosabbat majdnem elfelejtettem:igyál napi 2-3 liter vizet,mert segít ledobni a kilókat!++még egy trükk:evés előtt,igyál egy-két pohár vizet,ez eltelíti a hasadat,és nem kívánsz annyit enni...És NE üdítőt igyál!!Sok sikert!

2013. júl. 15. 20:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) A vizest ismerem régen nem akartam enni és vizet ittam és jó laktam vele de nem csináltam sokáig ja és köszönöm szépen nagyon rendes vagy :)
2013. júl. 15. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Annyival kiegészíteném azt amit az 1-es válaszoló leírt hogyha teheted ne vizet igyál,inkább zöld/menta/csalán teát(természetesen max citromlével ízesítve)

ezek segítenek méregteleníteni és gyorsítják az anyagcserét,illetve a fokhagyma is segít:

"A fokhagyma egészségügyi szempontból legfontosabb vegyülete a szúrós szagú allicin. Ez az emésztés során keletkezik a növényben lévő alliinból, és komoly antibakteriális hatással bír. Ezen kívül a növény szaponinokat, vitaminokat és szelént is tartalmaz.

Hasznos vegyületeinek köszönhetően a fokhagyma segít megszabadulni a szervezetben lerakódott méreganyagoktól, valamint serkenti a zsíranyagcserét. Támogatja az emésztést, segít megszüntetni az emésztőszervek esetleges gyulladásait."

2013. júl. 15. 20:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon nagyon köszönöm és mikor egyek fokhagymát étkezés előtt vagy után és hány gerezdet? nyersen?
2013. júl. 15. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!