Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha napi 1300kcalt eszek meg,...

Ha napi 1300kcalt eszek meg, emellett 45 percet kocogok és guggolok akkor tudok combról és hasról fogyni?

Figyelt kérdés

2013. júl. 14. 16:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A futás/kocogás tényleg hasznos, az egyik legjobb zsírégető és az állóképességedet is növeled vele! TAPASZTALAT!! :)
2013. júl. 14. 19:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem barmozunk, főleg nem indokolatlanul.

Kérdező, gondolom egy jó lecke lesz az életre: amelyik kutya ugat az nem harap. Plusz a gyenge és buta emberek agresszívebbek mint az értelmesek.

Fórumon is lehet 'agresszívkodni', mint látod.

Milyen jó lenne ilyenkor tisztában lenni azzal, hogy közelharci képzettségem messzemenőleg túlmutat a hétköznapi emberek képességein.. Na de nekem nem ezért nincsen szükségem arra hogy erőszakosan beszéljek. Hanem mert saját pályámon komoly képzettség után eléggé magabiztosan állok, tudom így könnyű nekem.

2013. júl. 14. 19:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem fogyhatsz
2013. júl. 14. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!