Ha napi 1300kcalt eszek meg, emellett 45 percet kocogok és guggolok akkor tudok combról és hasról fogyni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 16:57
11/13 anonim válasza:
A futás/kocogás tényleg hasznos, az egyik legjobb zsírégető és az állóképességedet is növeled vele! TAPASZTALAT!! :)
12/13 anonim válasza:
Nem barmozunk, főleg nem indokolatlanul.
Kérdező, gondolom egy jó lecke lesz az életre: amelyik kutya ugat az nem harap. Plusz a gyenge és buta emberek agresszívebbek mint az értelmesek.
Fórumon is lehet 'agresszívkodni', mint látod.
Milyen jó lenne ilyenkor tisztában lenni azzal, hogy közelharci képzettségem messzemenőleg túlmutat a hétköznapi emberek képességein.. Na de nekem nem ezért nincsen szükségem arra hogy erőszakosan beszéljek. Hanem mert saját pályámon komoly képzettség után eléggé magabiztosan állok, tudom így könnyű nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!