Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg hasznos lehet fogyás...

Tényleg hasznos lehet fogyás szempontjából az almaecetes mályvatea? És pontosan miért?

Figyelt kérdés
Az almaecetet túl lehet adagolni? Vagy lehet veszélyes, ha rendszeresen használom kis mennyiségben?
2009. okt. 19. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
hát ha meg tudod inni... egyébként ha fogyni akarsz mozogj minden nap fél órát és diétázz. ettől az almaecetes kotyvasztástól nem fogsz fogyni. a mályvatea meg hashajtó hatású , azzal is több kárt csinálsz mint hasznot.ha rendszeresen használod az nem egészséges.
2009. okt. 19. 12:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Fogytam már enélkül is, diétával és sporttal majdnem 30 kg-ot!

Csak ezt olvastam egy újságban és kiváncsi voltam ki mit gondol erről!

2009. okt. 19. 14:09
 3/5 anonim válasza:
Pedig lehet fogyni alma ecettel naponta 2 evökakállal rukolára teszem, de nem azt amit a közértbe lehet kapni ha nem van olyan üzlet ahol eceteket olalyakat meg ilyesmit árulnak az nagyon finom . Keresőbe ird /almaecet /és ott nézd meg mennyi hasznos anyag van benne
2010. dec. 15. 16:38
 4/5 anonim válasza:
almaecet égeti a zsirt
2010. dec. 15. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Az almaecet jó a fogyáshoz, de amellett szétmar mindent. A gyomrot is, ha nem higítva iszod. A fogakból kioldja a kalciumot. Bizonyára ismerős az iskolai kísérlet: tégy egy tojást egy pohárba, önts rá ecetet, hagy állni egy napot. A tojás héja teljesen puha lesz.
2011. jan. 21. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!