Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor hogyan döntsem el?...

Most akkor hogyan döntsem el? (többi lent)

Figyelt kérdés
Azt mondják azt, hogy valakinek mennyire erős a csontozata meg lehet állapítani a csukló és boka vastagságából.Nos ezek nekem vékonyak viszont a csípőm és vállam is jó széles sajnos..Akkor most hogy is van ez pontosan?
2013. júl. 13. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
sportotal rendszeresen 8-25 eves korodig? ha igen, akkor van egeszseges csonttomeged, ha nem, akkor nincs
2013. júl. 13. 12:30
 2/4 A kérdező kommentje:
még csak 17 vagyok :D
2013. júl. 13. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor meg van idod...eddig volt rendszeres sportola?
2013. júl. 13. 12:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, elég nagy súlyfelesleggel rendelkeztem ami miatt sosem szerettem mozogni, tavaly június óta már 20 kg-tól megszabadultam még kb 10 hátravan de már ennyivel könnyebben most nyáron rendszeresen tornázok, szobabiziklizek a helyes étrend mellett. És már kezdem megszeretni a rendszeres mozgást mert rájöttem, hogy milyen fontos.
2013. júl. 13. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!