Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A Flabélos lerázza a mellemet?

A Flabélos lerázza a mellemet?

Figyelt kérdés
Ha elkezdem használni a Falbélost, akkor a mellemet is el fogja tüntetni/le fogja rázni? Valaki, tapasztalat?

2013. júl. 11. 20:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
5ös, milyen diétát alkalmazol ha szabad kérdeznem?:)
2013. júl. 14. 10:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Kalóriát számolok, de nem vonok meg semmit, szénhidrátot csökkentettem, de nem hagyom el teljesen. Amit teljesen kihagyok, azok a péksütemények, cukros üdítők, rágcsálnivalók, fehér liszt, úgy általában a magas só- és cukortartalmú dolgok, de ezt nem csak diétára tervezem, hanem úgy kábé egész életemre. Sok zöldség-gyümölcs, néha egy-egy étkezésre csak zöldséget eszem, fel sem tűnik. De nem éheztetem magam, mert így szoktam elbukni a fogyókúrákat. Rengeteget iszom.
2013. júl. 14. 19:13
 13/19 anonim válasza:
Szia! Nem fogja, a mellre nincs nagyon hatasa,fogyni sem fog,de izmosodni sem. Viszont,ha nagyobb meretekkel rendelkezel,akkor lehet,hogy egy magas fokozaton 'ugralni' fognak kicsit. Ugy latom kezdo vagy, tehat eleinte biztosan csak alacsony fokozaton megy majd a gep (ha profik a gep kezeloi). Viszont mindenkeppen ajalnom,h ne melyen dekoltalt felsoben menj,neked is komfortosabb lesz igy. Ha meg nem tudod hova jarj,keress bizalommal! :)
2013. júl. 15. 17:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Jézusom..

Kb. 1 villamosmegállóval arrébb a frangepán utcában pedig női önvédelem edzés, sárkánypalota qigong és középtorna (gyógytornák). Gondolom komoly vízválasztó ember és ember között hogy ki melyik edzést választja.

2013. júl. 15. 17:41
 15/19 anonim ***** válasza:
TaplalkozasHarcmuves, egy faluban lakom, ahol nemhogy qigong, de villamosmegálló sincs. Ettől persze én tökéletesen boldog vagyok a saját testemmel, fogyásommal, diétámmal, és úgy en bloc az életemmel, csak úgy mondom, hogy nem mindig van az ember egy km-re a megváltástól.
2013. júl. 15. 20:40
 16/19 anonim ***** válasza:

Guggolni csak az nem tud akinek nincsen lába.

És a guggolás az már egy 'értelmiségi' edzésnek számít.

Császkáltam ma a városban, jön felém 2 csaj (nem tudom máshogy nevezni őket). Semmi támadó jelleg, csak 'koca-gtak'. Annyit csíptem el a beszélgetésükből hogy 'álljunk meg picit, fáj a térdem' - 'persze, nekem is'.

Nők ... áh, majd holnap írok minden lealázó dolgot ma már nem. Vagy ilyen korán nem.

2013. júl. 16. 01:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, légyszi, írj még lealázó dolgokat, hiánypótló volna!
2013. júl. 16. 08:22
 18/19 anonim válasza:
TaplalkozasHarcmuves, gugolni csak az nem tud, akinek nincsen lába? És akinek tönkrement valamiért a térde? Például focizástól, futástól stb.? Esetleg csavarok tartják össze, recseg, ropog? Szerinted ő azért nem guggol, mert nincs lába? Kicsit gondolkodni is kellene néha, KÖRÜLTEKINTŐEN. AMúgy minden topikban ott vagy, osztod az észt. Én a helyedben nem ülnék ennyit a számítógép előtt, biztosan hanyag tartás lesz a vége. Inkább irány a friss levegő, eddz, sportolj, és legfőképpen gyúrj a lelki egészségedre, mert az sem árt néha, sőt! (A topikokban való folyamatosan odamondás, trollkodás véletlenül sem egészséges lélekre utal.)
2013. júl. 16. 10:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Tönkrement focizástól, futástól.

Tehát: a tegnapi 'csajok' a nap idiótái voltak, akiknek ugyan már fájt a térde a futástól (kocogás pontosan) de azért csakis betonon, laza tempóban pakolták a hájas ( vagy nem hájas már nem is néztem) csülkeiket. Félelmetes volt.. mindegy hogy hány embernek van diplomája, mennyi IQ-t lehet mérni egy teszten, amíg valakinek az életben a rátermettsége annyi, hogy kocogást választ edzésnek addig látszik hogy nem gondolkodik. Ezek biztos azért futottak hogy fél-1 év múlva majd flabéloson rezegtethessék a hájaikat. Jó is az, amit szeretek azt masszírozom, ápolom így lehetnek a flabéloszos hájrezegtetők.

Na már most, aki nem tud guggolni, az gyógytornáról hallott-e már. Ezt nem is írom kérdőjellel, megint: 2013 van, akinek annyi esze van hogy footballozott, kosarazott, kocogott és szánt szándékkal kitette a térdét olyan hatásoknak ahol én már évekkel korábban leírtam volna neki hogy öreg, szét fogod b@s.zni a térded, hát legyen végre esze, és kezdjen el normális terápiás gyógytornát.

A csavaroslábú is.

Utolsó válaszoló köszönöm a névleges aggódásodat, természetesen fekve használom a notebookot, nem állhat fenn hanyag testtartás illetve ülve, ülő helyzetben hátizom erősítést és nyújtást végzek a hátamon, természetesen.

Napi 3 óra edzés mellett a lustaság megfontoltatja velem hogy mennyit fárasszam magam még külön friss levegőn, illetve nem kellene-e valamikor regenerálódni is az alvásidőt leszámítva. Te mit gondolsz?

A lelki egészségemmel törődni fogok talán, de csak miután mindenhol kiderült hogy végső soron nekem eléggé igazan van.

2013. júl. 16. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!