Ne viccelj 1. válaszoló, nagyon megrázza a zsírt!
Ilyet utolján a traktorosok tapasztaltak a '80-as években, mondjuk őket egész nap rázta a gép és sz.arrá ment a gerincük, de ez más kérdés.
Jézusom, ilyen kérdést..
egy szovjet traktor ugyan úgy rezegteti a hájat, közben hasznos munkát is lehet végezni vele.
apropó rezgés! régi BKV buszokat ismeritek? nem is értem miért olyan zsírtehenek a pesti nők, hát minden nap remegtetik a hájukat :)))
Arra írtam hogy kamu oldal, hogy rögtön tényként felvetette, hogy a flabélos nem fogyaszt, fogyáshoz több kalóriát kell elégetni mint amennyit elfogyasztunk. FAKE.
Ha edzeni kezdtek (úgy általában nők) annak kellene hogy fejlessze a mozgáskoordinációtokat, az ideg-izom kapcsolatot, az sem lenne baj ha mozgás közben önvédelmi készségeiteket is fejlesztenétek.. mert nem lenne baj. Hogy bizonyos meridiánokat a mozgással stimuláljatok a testetekben.
Ezeket, 10-20 perc passzív rezgéssel sajnos nem lehet.. attól, hogy valami a tv-nézésnél értelmesebb, még nem biztos hogy megéri a pénzt és az időt. Bár kinek mi. Ha már úgyis betart életmódbeli szabályokat az ember, akkor értelmes edzést is végezhet, ami valóban fejlesztő jellegű. Egészségben is előrébb kerülhet, az élet más területein is előnyösebb helyzete lehet.
Az, hogy idétlenül hangzó neve van. Engem ételnévre asszociál.
(kajás, FLAmmós valaki meg a vargaBÉLES szavak miatt) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!