1/6 anonim válasza:
Én idén készítettem magamnak xilites eperdzsemmet. Nagyon finomra sikerült.
4/6 anonim válasza:
Nagyon jól készített házi som, amit nem cukroznak túl (eddig egyetlen alkalommal volt hozzá szerencsém).
De az anyósom sárgabaracklekvárja és az eperlekvár is finom. De mivel erősen kerülöm a cukrot, s a főtt gyümölcs gondolatával sem szimpatizálok, ezek igen ritka vendégek nálam. Lekvár helyett gyümölcspürét használok, persze cukor sincs benne, ha nagyon kell, akkor kap egy pici banánt, az úgyis selymesíti (baracknál úgy 2 kilóhoz fél banánt, az már igencsak édes). Nem nagy a mélyhűtőnk gyümölcstárolásra szánt helye, de én sem akarok nyakra-főre ilyesmit enni... De olykor jólesik :)
5/6 anonim válasza:
Anyucikám ribizlis eperlekvárja, utána a sárgabaracklekvárja.
6/6 anonim válasza:
szilva :) és a csokis szilva,mmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!