Mi a kedvenc lekvárod?
Figyelt kérdés
Ha lehet írd meg hol szoktad venni, vagy saját készítés esetleg.2010. nov. 1. 21:55
1/20 anonim válasza:
Sárgabaracklekvár és szilvalekvár..,saját házi készités!Ennek legalább nincs mellékize mint a boltinak,no meg nincs tele E-vel!
2/20 anonim válasza:
én is a házi sárgabarack és szilva. imádom!!! anya szokott csinálni de sajnos idén elmaradt:/
4/20 anonim válasza:
Nagyim házi készítésű eper, meggy és sárgabarack lekvárjai.
5/20 anonim válasza:
Háziból a sárgabaracklekvár, boltiból az eperlekvár (aldi)
7/20 anonim válasza:
házi füge, meggy és málna. bolti: sárgabarack. hiába, hogy köze sincs a barackhoz, szerintem finom.:D
8/20 anonim válasza:
Rontom a statisztikát, de nekem a kedvencem a Spar-os erdei gyümölcsös, illetve az van egy papírborítós (Extra dzsem talán?) ami szintén szeretek :) Sőt, egyszer találtam benne egy komplett darazsat is az eperlekvárban, szóval megnyugodtam, hogy legalább levegőt, esetleg gyümölcsöt is látott a lekvár :D
9/20 anonim válasza:
házi szilvát szoktam legtöbbször enni, de bejön a hitlerszalonna is.
10/20 anonim válasza:
Csipkebogyó... (Természetesen házilag.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!