Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez nagyon sok kalória, sokat...

Ez nagyon sok kalória, sokat fogok hízni?

Figyelt kérdés

Jóval többet ettem a kellőnél...félek hogy nagyon megfogok hízni..

Reggeli: tojásrántotta( 3 db tojás,egy evőkanál olivaolaj),paprika

Tízórai: egy marék málna

Ebéd: na ez a durva: zöldségleves tészta nélkül,1 db gofri,1 db kókuszgolyó

Vacsora: ribizli,3 db sárgabarack

Nagyon sok kalóriát ettem? Mennyi lehet?

2013. júl. 10. 00:24
 1/4 anonim ***** válasza:
ne aggódj, nem fogsz meghízni :) nem ettél sokat és jó is lenne ha az ebéden változtatnál - leves maradhat - és vacsorára mondjuk tonhal konzerv (86kalóri körül van a rio mare saját lében..)
2013. júl. 10. 00:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Meg szerintem ez testalkattol is függ, pl én megehetek bármennyi kalóriát mégse hízok, mert egyszerűen iylen a testalaktom, van akinél pedig pár napi nagyobb kalória-bevitel is meglátszik.
2013. júl. 10. 00:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem ettél sokat, inkább keveset.

Az ebéd kevés volt. A gofrit vagy kókuszgolyót kicserélném normális kajára.

A vacsi sem elég. Nekem kiesnének a szemeim az éhségtől, ha csak ennyit ennék este.

168/52 N

2013. júl. 10. 04:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon keveset ettél. A reggeli példás volt, a tízórai is, ebédre nem teljesen normál ételeket ettél, de azért bajom nincs vele (főleg, hogy nem tudom, miből vannak, gondolom gluténosak, de sokak étrendje olyan, s most nincs kedvem beleszólni ilyenekbe). A vacsora megint kevés lenne nekem, de nem vagyunk egyformák. Nem tudom kiszámolni a kalóriatartalmat, mivel nem ismerem az ebéd mennyiségét és összetételét, nem volt koplalós szint sem, de sok semmiképp.
2013. júl. 10. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!