Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tornázott már valaki erre a...

Tornázott már valaki erre a videóra? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Az egyik hozzászólásban találtam rá erre a videóra

http://www.youtube.com/watch?v=_Ov-lSkpOyI

Még nem csináltam meg, nem is tudom, hogy egyáltalán hozzákezdjek-e. Ránézésre nagyon nehéznek tűnik, de 17 perc alatt milyen eredményt lehet elérni??? Kételkedem benne, hogy még ha minden nap meg is csinálom, napi 17 percnek fogyás lehet az eredménye.

2013. júl. 9. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:

én tornáztam már Fitnessblender-re ( Fat burning 37 minutes)

feszesítésnek pont jóvolt, de meguntam jövőhéttől megint elkezdem majd. Most a 10 perces hasizmosat csinálom azis nagyon jó! és mellette próbálok Rubint Rékázni is :D :)

2013. júl. 9. 11:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezek szerint "csak" feszesítésre jó. Nálam a cél a konkrét fogyás, mert sajnos nem kevés túlsúllyal rendelkezem. (Természetesen diétázom, de a legmegfelelőbb edzést még keresem)
2013. júl. 9. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:

A videót nem tudtam megnézni mert a gépem pocsék.

A HIIT a legmegfelelőbb mozgásforma fogyás céljából, mert intervallum edzés.

Tökéletes szálkásító diétával és heti 3 aerob edzéssel már fogyhatsz.

2013. júl. 9. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:

A feszítés nem tudom mit jelent itt a fogyókúra témában.

A feszítés azt jelenti ,hogy :vállak hátra csapva, karok távol a törzs mellett, széles hátizom beveszítve és kemény csávó nézés.

Tehát HIIT nem alkalmas feszítésre.

2013. júl. 9. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a videó leginkább feszesítésre alkalmas de ha jelentős túlsúllyal rendelkezel és így végig nyomod akkor a végére úgy leizzadsz és lehet hogy a fogyókúrád elején fogyhatsz vele de nem ártana egy kis futás vagy biciklizés sem vagy valamilyen más mozgás.
2013. júl. 9. 15:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem vártam soká, gyorsan ki is próbáltam egy 30 perces HIIT változatot, mondván, hogy azért az a 17 perc mégiscsak nevetségesen kevés.

Tapasztalat: a 30 percből 15 percre voltam képes, és fáradtabb vagyok, mint egy másfél órás (elég kemény) tesióra után.

Tanulság: ne ítélj, hogy ne ítéltess! :P

Viszont a tus alatt gyorsan ki is gondoltam egy stratégiát magamnak. A reggeli torna egy 10-15 perces HIIT edzés (mindig más a youtube-os FitnessBlender csatornáról), este pedig biciklizés (ami nálam szinte mindig minimum 1 óra).

Hozzáértők, a témában tapasztaltak véleményét, TANÁCSÁT szívesen elfogadom! :)

2013. júl. 9. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!