Miért ajánlják piritós kenyeret sima helyett?
Figyelt kérdés
Pirítás közben eltűnik talán belőle valami ?2009. okt. 17. 18:34
1/5 anonim válasza:
Egy kis nedvesség. Nincs jelentősége, hogy pirított vagy sima a kenyér.
2/5 anonim válasza:
Van jelentősége, pld. sokkal kevésbé hizlal. És úgy tudom, gombaölés /pld.Candida/ is lezajlik a pirítás során. Akár igy van, akár nem, sokkal egészségesebb a "nyers" kenyérnél.
4/5 anonim válasza:
Az biztos, ha a kenyeret megpiritod, sokkal többet meg tudsz enni belőle, mintha símán ennéd. Kimegy belőle a nedvesség, víz. És szerintem finomabb is........
5/5 A kérdező kommentje:
De ha többet tudok belőle megenni, akkor miért ajánlják fogyókúrás étrendbe? Mi ebben a ráció?
2009. okt. 18. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!