Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudom lefogyasztani?

Hogyan tudom lefogyasztani?

Figyelt kérdés
1,5 éve fogyókúrázom. Én a lassú módszer híve vagyok. 1,5 éve nem eszem pékárut, felvágottakat, stb. Átálltam a müzli diétára (kizárólag bio műzli nem cukrozott becsomagolt vacak) ebből és fehér rizsből váltogatom az étrendemet persze kiegészítve csirke, zöldség, néha 1-2 szelet keksz, a vércukrom miatt. A problémám, hogy a fogyás eddig 11 kg. A hasam alján tehát a köldököm alatti rész olyan pupos mint egy terhes nőnek (nem vagyok az) nem tudom lefogyasztani. Járok heti 2x tornázni, szobabicajozom mellette. Felüléseket is csinálok. Mivel lehet eltűntetni mert csúnya ha fürdőbugyit veszek fel kidudorodik a hájam.
2013. júl. 7. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
11 kg masfel ev alatt az nem lassu, hanem borzaszto lassu...vagy nincs mibol fogynod vagy valamit nagyon szarul csinalsz...mondjuk elsokent a muzlirol kene leszokni mehmg a rizsrol, ha ezek alkotjak az etrended alapjat nem csoda hogy nagy a hasad
2013. júl. 7. 21:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szénhidrátra alapozod az étrendedet, nyilván keveset eszel ha ezzel fogysz, nagyon kevés tápanyaghoz jutsz (hiszen a rizs, müzli üres kalória, csak keményítő).

Így a vércukrod miatt nem kell aggódnod, el fog szállni a cukorbetegségig meg sem áll.

Azt nem értem, hogy fogyás céllal miért úgy eszel mint az összes többi ember? Amikor ők többnyire elhízottak. Tehát mindenki keményítőt eszik, egyébként tejjel és némi hússal. Most te is.

Amíg cukorral vagy keményítővel fellököd a vércukrodat, emiatt magas az inzulinszinted, addig fogyhatsz ha elég keveset eszel, de a hasi hájasodás garantált.

Elég messze sodródtál a vadász/halász embertől, aki zsírt és fehérjét evett némi zöldséggel vagy gyümölccsel kiegészítve. Ezt mutatja valószínűleg a hasad. Rossz az emésztés ch alapú táplálkozás mellett, puffadást mindenki ismeri, hasi zsír, szervi zsírosodás.. ezzel jár a müzlizés. A bio aztán nem változtat ezen :)

2013. júl. 7. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!