Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel tudnám lefogyasztani az...

Mivel tudnám lefogyasztani az arcomat egy kicsit? (tokarész stb. )

Figyelt kérdés
16/F vagyok és elég furcsán néz ki az hogy fejtől lefelé izmos vagyok és a arcomon meg van "felesleg" :(
2012. jan. 21. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
nincsen helyi fogyás. mindenhonnan fogysz, ha fogysz.
2012. jan. 21. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:
a hasprés segíthet, ha nem is tünteti el a hájat, de a toka alatti izom feszesebb lesz tőle, így nem fog "lógni". ha úgy csinálod, hogy a lábadat derékszögben felhúzod, ill. felrakod egy székre, és "felülés" közben az álladat a térded felé közelíted. ez szinte jobban erősíti a nyakat, mint a hasizmot, amire ki lett találva. :)
2012. jan. 21. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Kár, hogy a lógást a tokán lévő zsír okozza, nem pedig a fejbiccentő izom feszessége.
2012. jan. 21. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Valóban a toka az a zsír, de számít az is, hogy alatta az izom mennyire feszes, ezt tapasztalatból tudom. Mert ha az izom is löttyedtebb, az még rátesz egy lapáttal. :) De ki kell próbálni. ;)
2012. jan. 21. 13:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. jan. 21. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!