Újra én, és újra fogyókúráról. Mostmár kóros az elhízásom.131 kg vagyok 24 évesen a 160 centimmel, mit tegyek?
Mozgás: séta, úszás, erőedzés és olyan torna, amiben nincs ugrálás.
Étrend: sok zöldség és hús, kevés gyümölcs és abszolúte semmi cukor és gyors szénhidrát. Nuku kenyér, rizs, krumpli, tészta. Nuku csokika meg csipsz. Nuku Cola, nuku gyümölcslé. Cserébe jóllakhatsz a többiből. Ha ezt betartod, az első hetekben kilókat fogyhatsz, később lelassul heti fél-egy kilóra. Hosszú menetre számíts, de megéri.
Egy fontos dolog, amin el kellene gondolkodnod:
AMÍG MEGTUDOD VENNI A CHIPS-ET, ADDIG NE MONDD NEKEM, HOGY PÉNZHIÁNY MIATT NEM TUDSZ LEFOGYNI!
Valljuk be, a chips egyáltalán nem olcsó, jól sem laksz vele, csak nasi! Egy zacskó chips árából megveszel 1 csomag puffasztott búzát, 2 paradicsomot, 10 dkg sonkát, 2 tojást. Ebből bőven, bőven jól laksz és nem hízol.
El kell magad határoznod. Gondolj arra, hogy tényleg így akarod leélni a hátralévő életed?
Én is 24 éves vagyok, de 109-ről indultam és már fogytam 7 kg-t csupán azzal, hogy nem eszek fehérlisztes dolgokat, cukros és cukrozott dolgokat, illetve keményítőt. Nem hiszed el, de ezt a 3 dolgot iktattam ki, és lement 7 kg. No meg benyomom a Norbi Duci tréninget, és mozgok rá egy kicsit, de én is csak fokozatosan.
Amíg nem határozod el magad és amíg nem lesz annyira érett a gondolkodásod (eddig nekem sem volt), h rájöjjek, hogy ezzel senki másnak nem ártok, csak magamnak és csakis az én életemet, az én boldogságomat teszem tönkre a folyamatosan zabálással, addig nem fogsz tudni lefogyni.
Az pedig teljesen mindegy, hogy ha nem eszel sokat, ha csak szénhidráttal tömöd magad, főleg este! Hidd el, tudom miről beszélek, én is mindig ezt tettem.
Sok sikert neked! Kezdd el élni az életed!
Én azt javaslom szerezd be az athkins diétáról szóló könyvet.
Már csak azért is mert pontosan le van írva benne a típusod,(az a fajta ember aki alíg eszik és megis hízik) és az is,hogy mitől van ez.
És kérlek ne dőlj be az Athkins ellenzőknek,sokan azt sem tudjájk pontosan hogyan működik ez a diéta,csak hallottak róla és leszólják,mert képzelegnek.
De a diétán kívül még nagyon sok hasznos dolgot megtudhatsz a könyvből,mert egy haladó szellemű orvos írta.
És az athkins-nél nem kell semmien tápanyag hiánytől tartani,hisz több zöldséget eszel alatta mint az emberek 99% napi renden és éhes sem leszel.
Nekem bevált,csak ajánlani tudom.
Ha bármi kérdeésed lenne írj privát üzit válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!