Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Újra én, és újra fogyókúráról....

Nikca kérdése:

Újra én, és újra fogyókúráról. Mostmár kóros az elhízásom.131 kg vagyok 24 évesen a 160 centimmel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Voltam kivizsgálásokon,pajzsmirigy rendben,hormonvizsg nem történt meg,bunkó volt az orvos...!Elgyengültem,félek hozzákezdeni,mit csináljak?Hogyan mozogjak?Miket egyek?Illetve úgyse hisz nekem senki,de nem eszem sokat!!!Nincs semmiyen szenvedélybetegségem,de az édességet nem vetem meg,valljuk be szeretem és hajlamos vagyok csokikát majszolni,nameg chipset néha néha hogy ezzel egy kis örömet okozzak magamnak.Segítségre szorulok,tudom,de azt mondják csak egyedül tudom megoldani,mindezt hogyan?Pénzhiány és akarthiány nélkül?Legszívesebben meghalnék,ellsüllyedek szégyenemben ha magamra nézek.Az utcára is félve megyek.Szép arc,szép mosoly,nagy segg,nagy has,nagy comb...tudom,jönnek a támadások,meg,hogy ne síránkozzak...de hátha akad aki valami segítséget tud nyújtani,erősít,bátorít.Megtorppanok,amikor arra gondolok,hogy 60 kg kéne fogynom.Az egy teljes emberi súly...lehetetlennek tűnnik,mégis álmodom...istenem!:(
2013. júl. 7. 20:08
 1/8 anonim válasza:
ha írsz privátba én megpróbálhatok segíteni:)
2013. júl. 7. 20:14
 2/8 poiu ***** válasza:

Mozgás: séta, úszás, erőedzés és olyan torna, amiben nincs ugrálás.

Étrend: sok zöldség és hús, kevés gyümölcs és abszolúte semmi cukor és gyors szénhidrát. Nuku kenyér, rizs, krumpli, tészta. Nuku csokika meg csipsz. Nuku Cola, nuku gyümölcslé. Cserébe jóllakhatsz a többiből. Ha ezt betartod, az első hetekben kilókat fogyhatsz, később lelassul heti fél-egy kilóra. Hosszú menetre számíts, de megéri.

2013. júl. 7. 20:54
 3/8 poiu ***** válasza:
0%
Ja és 160 cm magassággal kb. 77 kg-nál kezdődik a kóros elhízottság...
2013. júl. 7. 20:57
 4/8 inga77 válasza:
Azt javaslom írj naplót kb egy hétih arról, hogy szerinted mit eszel meg egy nap- ehhez általában 30%-ot még hozzá kell adni, amit nem szokás önmagunknak sem bevallani, és ekkor kell egy kb. kalória-értéket számolni. Meglepő, hogy ilyenkor milyen eredmények születnek: elég 500-600Kcal állandó napi többlet, és 4000Kcal-ként egy kiló máris felszalad. A te esetedben szakemberhez KELL fordulni. Nem lehet tudni, hogy a megvonások az első terhelésnél milyen kiugró eredményt hoznak. A körzeti orvostól érdemes kérni egy beutalót, és vérképet, terheléses vizsgálatot kell készíttetni- ezután jöhet a dietetikus; és a moderált napi mozgás: sok séta (pl két bottal, kis kézi súllyal vagy anélkül)vagy/és gyógytornász (ezek mind TB-s programok)Vannak duci programok, táborok TB-re: kérdezz rá ezekre. Ha a súlyod 100kg körül lesz, akkor lehet menni edzőterembe, de mindenképp személyi edzéssel kell kezdeni. Nem muszáj csak gépi edzés, hanem olyan programot kell íratni, amiben változatos mozgások szerepelnek: egyszer kell megtalálni azt a sportot, ami magával ragad és onnan már a lelkesedésed fog diktálni. Olyan személyi edzőt keress, aki az étrendhez is ért. A rossz hír az, hogy a változtatástól, ha eltérsz visszafordítod a folyamatot részben vagy egészben: ezért fontos a fokozatosság, hogy agyban is megszokd, hogy a csokika nem táplálék, és helyettesíthető pl müzlivel; a chips helyett lehet jégsaláta darabokat enni pl /az is ropog/ :))))
2013. júl. 7. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy fontos dolog, amin el kellene gondolkodnod:

AMÍG MEGTUDOD VENNI A CHIPS-ET, ADDIG NE MONDD NEKEM, HOGY PÉNZHIÁNY MIATT NEM TUDSZ LEFOGYNI!

Valljuk be, a chips egyáltalán nem olcsó, jól sem laksz vele, csak nasi! Egy zacskó chips árából megveszel 1 csomag puffasztott búzát, 2 paradicsomot, 10 dkg sonkát, 2 tojást. Ebből bőven, bőven jól laksz és nem hízol.

El kell magad határoznod. Gondolj arra, hogy tényleg így akarod leélni a hátralévő életed?

Én is 24 éves vagyok, de 109-ről indultam és már fogytam 7 kg-t csupán azzal, hogy nem eszek fehérlisztes dolgokat, cukros és cukrozott dolgokat, illetve keményítőt. Nem hiszed el, de ezt a 3 dolgot iktattam ki, és lement 7 kg. No meg benyomom a Norbi Duci tréninget, és mozgok rá egy kicsit, de én is csak fokozatosan.

Amíg nem határozod el magad és amíg nem lesz annyira érett a gondolkodásod (eddig nekem sem volt), h rájöjjek, hogy ezzel senki másnak nem ártok, csak magamnak és csakis az én életemet, az én boldogságomat teszem tönkre a folyamatosan zabálással, addig nem fogsz tudni lefogyni.

Az pedig teljesen mindegy, hogy ha nem eszel sokat, ha csak szénhidráttal tömöd magad, főleg este! Hidd el, tudom miről beszélek, én is mindig ezt tettem.

Sok sikert neked! Kezdd el élni az életed!

2013. júl. 8. 00:55
 6/8 anonim válasza:

Én azt javaslom szerezd be az athkins diétáról szóló könyvet.

Már csak azért is mert pontosan le van írva benne a típusod,(az a fajta ember aki alíg eszik és megis hízik) és az is,hogy mitől van ez.

És kérlek ne dőlj be az Athkins ellenzőknek,sokan azt sem tudjájk pontosan hogyan működik ez a diéta,csak hallottak róla és leszólják,mert képzelegnek.

De a diétán kívül még nagyon sok hasznos dolgot megtudhatsz a könyvből,mert egy haladó szellemű orvos írta.

És az athkins-nél nem kell semmien tápanyag hiánytől tartani,hisz több zöldséget eszel alatta mint az emberek 99% napi renden és éhes sem leszel.

Nekem bevált,csak ajánlani tudom.

Ha bármi kérdeésed lenne írj privát üzit válaszolok.

2013. júl. 8. 15:48
 7/8 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek.:)
2013. júl. 8. 21:19
 8/8 poiu ***** válasza:
Atkins (h nélkül), csak azért, hogy ha rá akarsz keresni.
2013. júl. 9. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!