Tudnátok adni nekem jó ötleteket? A többi lent
Asztmára vannak készítmények,kifejezetten sportolóknak,édes rágcák helyett ott a gyümölcs és a cukormentes rágó,a hasizomgyakorlat semmit se ér sajnos szálkásító étrend és kocogás(vagy legalább lassú séta) nélkül,és lehetetlen úgy segíteni,ha semmilyen alternatíva se jó,ami hatásos lenne.
Kövér egyébként nem vagy,ha durván meg is híztál,most normális a súlyod igazán,és semmi szükséged nem lenne visszafogyni,csak megakadályozni,hogy tovább kússzon fel a sok plusz kiló. Szemét kaják kiszórása,lehetőleg nem tartósított és kész termékek fogyasztása,minél több sovány hús-tejtermék,hal,zöldség,gyümölcs is mehet,pékáruk,chipsek,magas cukortalrtalmú ételek mellőzve,és heti minimum 3-4 óra aktív mozgás,ami nálam a gyors sétánál kezdődik. Egyébként feltenném rá fél vagyonom,hogy az asztmádon is segítene idővel. Más ötletem sajnos nincs,a szervezettel nehéz trükközni,mert nála nem lehet semmit elsunnyogni,amit beviszel,azt hasznosítja,és amire "használod",arra áldoz energiát.
Ha komolyan szeretnéd,meg tudod csinálni mindenhogy,ha meg nem... akkor nincs miről beszélnünk.
"rengeteget eszem és az édes rágcsálnivalók sem hagyom ki egyik napon sem"
Dehát leírtad, az Isten szerelmére! Sokat eszel (ráadásul én tudom hogy nem nagyon sok zöldséget, hanem keményítőt mondjuk búzából készült ételeket) és édességet, cukrot.
Ennyi a baj, minek mérgezed magad? Hús és zöldségevő vagy, minden cukrozott kaja, minden keményítős liszt, krumpli, rizs, minden TEJTERMÉK csak hizlal és kórosan hat rád. Minek eszed ezeket, ha zavar az elhízás? Ne edd..
Gyümölcs, gombák, olajos magvaj, TOJÁS természetesen belefér a zöldségek és hús mellé, de más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!