Nem értem ezt a Duciland felfogást. Valaki elmagyarázná?
Oké, értem én, hogy változtassunk a szemléletünkön, nem ezzel a résszel van probléma.
Hanem azzal, hogy a "vezető" szerint "dobjuk a fekete zsákokat". Ő ugye tervez ruhákat, amik ugyanúgy zsákok, csak színesek.. :D
Most ez mennyivel nem zsákabb? Nagyon nem értem én ezt! Nem csak a pénzre megy ki?!?!
Ráadásul nem hiszem el, hogy egy kövér nőne olyan kényelmesek lennének ezek a ruhák. Jobban izzadnak, a hónaljuknál semmi anyag, összeér a combjuk..
Én 110 kg voltam, tehát tapasztalatból beszélek, még 80 kilósan is szenvedtem a szoknyával érettségin, véresre dörzsölődött a combom, hiába hintőporoztam.
Megneztem egy jo par kepet. Es sztem egy fokkal se jobbak.
A 165 centimhez 80 kg volt a max, tehat rajtam is volt felesleg, de nem ennyi. Viszont sztem attol, hogy hajat mosnak, es kisminkelik öket, nem lesznek masok, se jobbak. 1-2n sokat javit a smink, de ennyi.
Az a kötözös kep meg... En szemely szerint undoritonak talalom.
Na az a kép tényleg művészi! Az az első kép, ami tetszett nekem azon az oldalon. Elég sokatmondó kép.
Na de ezek az öltözködések kiborítóak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!