Mindenféle alkatú lány lefogyhat vékonyra?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a homokórára ,almára,körtére ..ezek diétával meg sok sporttal mind lehet vékony?2009. okt. 16. 13:58
11/19 anonim válasza:
Említettem, hogy "betegesen" vékonyra bárki le tud fogyni... úgy látszik baj van a szövegértéssel. A legtöbb lány úgy szeretne lefogyni, hogy közben legyen százas mellbősége, hosszú karcsú, formás lábai, karcsú dereka, de közben némiképp gömbölyded csípője (ne szúrja ki a a csont). Csontbőrre le lehet fogyni. Van, akinek olyan az alkata, hogy keskeny a csípője és szinte semmi dereka nincs. Ha bele döglik, ez akkor is így marad. A körtéknél ez ritkán van így, náluk többnyire ez pont elkülönül. Akinek viszont alapból vaskosabb a lába, vastagabba bokája, combosabb, az tud ugyan formálni rajta (spéci gyakorlatokkal, rengeteg munkával), de sosem lesz vékony lába. Max akkor, ha a húsból is fogy és a zsírt is eltünteti, de akkor is szörnyen fog kinézni... egy nagy csomó lesz a térdéből és kb a bokája is ugyanaz marad. Az inakból és csontokból nem tud lefaragni. Az idióta példádban is, amit felhoztál, sajnos látszik amit én is mondtam... a képeken szembetűnő, hogy a térdek, bokák vastagabbak, mint a combok. Borzasztó látvány.
12/19 anonim válasza:
Nincs olyan hogy körte alkat, vagy alma alkat.. illetve csak olyan hogy hízás körte alkatra, s alma alkatra. Akinek nagyon vaskos a lába, széles a csipője, viszont a dereka nagyon vékony, valamint a kezei is,az azért van mert az a lány se vékony,van rajta felesleg csak a combjára, csipőjére rakodott le. Nem izom!!! Zsír!!! Csak ezt sok ember nem érti meg! Például a férfiaknál is, csak a hasuk nagy, a lábuk, seggük egészen vékony és pici.. MERT CSAK HASRA HÍZNAK!!! VAN OLYAN LÁNY AKI CSAK LÁBRA CSIPŐRE HÍZIK!!! EZT MIÉRT NEM ÉRTED MEG?:? ÁÁ ÚGY IDEGESÍÍT
13/19 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak ajánlanék egy elmebeteg osztályt éssok Magne b6-ot
2009. okt. 18. 14:23
14/19 anonim válasza:
TE KÉRDEZTED! AZ IGAZAT ÍRTAM! ENNYI
15/19 A kérdező kommentje:
09:59 idegbetegvagy?:D attól mert caps lock-ot használtál előzőnél is meg mostis attól nem fog semmi történik nem fog elkezdeni velem ordibálni a monitor úgyhogy ha embernek érzed magad akkor 1 fogalmazz normálisan 2 ne itt hisztizz mert annak nem itt ahelye 3 ha ennyire idegesít a téma akkor mért nézted meg?sz*rd le ÉRTELMES ember azt csinálja:D...jah bocsi ,hogy te nemvagyaz:)
2009. okt. 19. 13:53
16/19 anonim válasza:
sztem te nem vagy az h ilyen hülyeségeket kérdezel :)
de tudod engem nem érdekel,h mit irogatnak nekem itt gyakorin.Legalább én nem vok hájas veled ellentétben!JA A CAPS LOCKOT MAJDNEM ELFELEJTETTEM PÁÁÁÁÁÁÁ
17/19 A kérdező kommentje:
169 centi és 54 kiló vagyok de ne szólj snekinek ;) és ez nagyon gyerekes megnyilvánulás tőled ,hogy jelzőkkel próbálsz illetni egy embert akit mégcsak képen se láttál gratulálni tudok az intelligenciádhoz jajistenem az ilyenek miatt tartunk ottahol..okosvagy hallode..
2009. okt. 20. 20:25
18/19 anonim válasza:
ohha.. nem azért tetted fel a kérdést,mert fogyni akarsz? írtad h van rajatzd itt-ott felesleg..akkor most még sincs??? h van ez te kis habos ?! na mindegy nem elszek gép közelbe szal enmtok válaszolni a hülyeségeidre
19/19 A kérdező kommentje:
az ,hogy van rajtam esetleg egykisfelesleg az nem tuti ,hogy kövérisvagyok....gratulálok neked kiafrancosjóistentérdekel h gépközelbe vagy-e...jobbis ha lekopsz pááá
2009. okt. 21. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!