Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? Neten mindenféle helyekről simán el tudom érni, hogy a lány akarja megadni az msn címét, de mégis mindig kiderül, hogy hiába tök jó fej, ha külsőre nem jön be, onnantól meg valahogy el megy a kedvem az egésztől.
A kimondottan szép lányokkal persze nincs nagy sikerem, bennük meg zavar, hogy nem egyenrangú félként kezelnek a netes ismerkedés során, szinte -1ről indulok, bizonyítanom kell, hogy érdemes velem foglalkozniuk, nyilván azért is, mert sok fiú legyeskedik körülöttük. :)
Lehet, hogy kicsit sok volt nekem ez a netes ismerkedés.., érzem is, hogy nem nekem való, de jelenleg itt kell ülnöm a gép előtt, mert szakdolgozatot írok.
Hát ez ilyen és hidd el a társkeresők se jobbak. Valakiknek bejön, adja Isten, hogy Neked is, de nekem élőben sokkalta jobban bejön.
Mert ha neten írsz egy levelet egy lánynak, és ő nem talál vonzónak nem ír vissza és csókolom. Ha élőben leszólítasz egy lányt és ő szó nélkül továbbmegy, az meg elég vidiótán néz ki. :)))
A legjobbakat!
Sárky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!