Uram Isten ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Megmertem magam,64,3 kg voltam, 90perc rubint reka utannmegint megmertem magam, akkormpedig pont 1kiloval kevesebb voltam!! Ez hogy lehet? Tenyleg ennyit er?2013. júl. 3. 19:52
1/8 anonim válasza:
ennyi idő alatt nem adsz le 1 kilót
2/8 anonim válasza:
Te most komolyan óránként méregeted magad? -.-'
Maximum hetente-kéthetente mérd magad, szigorúan reggel, vécézés után, evés előtt, ruhák nélkül! Ekkor valós értékeket kapsz!
Sajnálom, hogy nekem kell ezt elmondanom, de nem, nem fogytál 1 kilót 90 perc alatt...
3/8 anonim válasza:
Valószinüleg izzadtál meg pisiltál és így kevesebb a viz benned. Megiszol egy üveg vizet, akkor megint az eredeti súlyodon leszel.
4/8 anonim válasza:
Hát ki tudja,lehet,hogy neked ennyi is sokat jelent!:D
Mindenesetre lehet,hogy visszafogod hízni,ha sokat eszel utána.
5/8 anonim válasza:
valószínűleg sokat izzadtál,vízveszteség
6/8 anonim válasza:
Izzadásról hallottál már, egyébként?
Ennyit ér.. persze.
A te szemedben sokat, az én szememben (én nagyon megválogatom az edzéseket) szinte fabatkát. Se. Tehát annyira azért nem jó.
7/8 anonim válasza:
Régebben, amikor rendszeresen futottam, simán kiizzadtam 2-2,5 liter vizet...
8/8 anonim válasza:
Én 5 perc alatt is fogyok 1 kilót, reggelente, mikor jól kisz*rom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!