Bezabáltam! Most mit csináljak? = ( sosem fordult még elő= ( ( ( ezeket ettem:
Ne idegesíts már, a bezabálás nem itt kezdődik!!!!
Nálam a bezabálás az kb. 3x ekkora mennyiség, ez semmi!!! Két tábla csoki, 3 sportszelet, rakott krumpli, tejbegríz, pizza, egy egész csomag sajtkrém. Na ez lett volna a bezabálás.
Menj el sétálj egy nagyot, igyál sokat és holnap folytatod a diétát, ennyi.
Én ma csak reggelire megettem 5 tábla csokinak megfelelő kcalt
(sok lenne leírni)+most 6db jégrém ,1tábla csoki,1chips,3*3csomag milka crispello,ez így megy hónapok óta.
Pedig nekem elég nagy akaraterőm van,sajnos tudom jól ,hogy jól benne vagyok a bulimiába.
Nem rossz indulatból mondom,de jegyezd meg és majd írd meg,hogy igazam volt-e,de neked sem ez volt az utolsó!!
Ha normálisabb lenne a diétád, és nem éheztetnéd magad, akkor nem szabadulnál néha el mint egy vadállat.
És ilyenért ne utáld magad, azt Te sem gondolod komolyan.
Valami nincs rendben a diétával. Megtennéd nekem,hogy leírod egy napi diétás étrendedet,a súlyodat,korodat és a magasságodat? Hamar rájönnénk,mi a hiba,és nem fordulna még egy ilyen elő.:)
Ezek a napok egyébként akármilyen hihetetlen,jó hatással tudnak lenni a fogyásra. Alacsonyabb kalória(és szénhidrát) bevitele mellett van a szervezetünkben egy hormonszerű anyag,amelyet leptinnek hívnak. Ez felelős azért,hogy a zsírraktárak hogy ürülnek a szervezetben. Ennek a szintje lecsökken,mikor kevesebbet eszel,ezért a fogyás is lelassul egy idő után. Mikor valaki egy hete stagnál,akkor szokott hasonlót csinálni,mint te(igaz,nem csokiból tölti fel a szervezetet,hanem más,hasznosabb szénhidrátból,de az eredmény nagy vonalakban uyganaz). Egy naptól még senki se hízott,és nem is fog,maximum a kaja súlya,ami látszik,de a leptinszintet megugrasztja,és újra normális tempóban pörög a fogyás. Ezt 2-6 hetente szokták csinálni,minél nagyobb a súly,annál nagyobb időközönként. Csak hogy tudj róla,hogy van akinek ez szándékos,nem baleset. :D
Visszatérve,ezekkel a napokkal tehát nem az a baj,hogy egyszer megtörténnek,hanem az,hogy másnap a szervezet mégjobban kívánni fogja a sok szénhidrátot,ezért szólok előre,hogy holnap nagyon vigyázz,nehogy folytatódjon a mai,mert sajnos hajlamosak vagyunk rá. Tulajdonképpen ezzel van az igazi baj:hogy túl gyakran fordulnak elő az ilyen napok. Ha az elmúlt egy hónapban először van ilyen,az még belefér,de ha egy hét alatt többször is érzed,hogy ez lesz a vége,és úgymond pengeélen táncolsz,akkor át kellene nézni az étrended,hogy megvan-e az elegendő fehérje,rost,folyadékbevitel és kalóriabevitel alapján megfelelő-e(nem túl sok vagy nem túl kevés) az étel a szervezetednek. Általában akkor szokott lenni ilyen,szélsőséges esetben vitaminhiánynál.:)
Sok sikert a fogyáshoz!:) Ja,és ne aggódj:)
köszönöm szépen mindenkinek :)
remélem holnap nem leszek a mai nap miatt nagyon éhes :/
utolsó: általában csirkét halat garnélát zöldségeket gyümölcsöt néha barna rizst krumplit(nagyonritkán)szoktam enni és abonettes snacket (71 kalóriakörül van 1 zacskó)
csokit próbálom mellőzni amikor tehetem mert attól nagyon éhes tudok lenni.. (lehet ez volt a baj ma is mert reggel ettem étcsokis almaszirmot:/)
szerintem tipikus esete annak, hogy régóta diétázol, nem eszel bizonyos dolgokat... itt cukros édességre gondolok leginkább és csipszre, ezért piszokul megkívántad és falási rohamod volt...
ezért nem kell mindent kizárni... pl szerintem havonta 1x simán beleférne 1 zacsi a kedvenc csipszedből, amit a pároddal vagy valakivel felesben megeszel...
édességnek meg ott vannak a diabetikus cuccok... persze azt se egyszerre egy zacskóval... csak pár szem, max heti 1x, vagy amikor nagyon kívánod az édeset...
nem tragédia szerintem ez, ha nem 3 napig csinálod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!