Hogyan fejlődhetnék tovább?
Ha ezt a táplálkozást folytatod akkor fogysz tovább, nem? Először menjen le a felesleg.
Minél több kalóriát eszel fogyás közben, illetve ezt hasznos tápanyagokból (zsír, fehérje, zöldségekben lévő mikrotápanyagok) annál könnyebb közben az izmaidat karban tartani a későbbi szép alakért.
Szerintem folytasd/csinálj/nehezíts erősítő edzést az egész testedre, mellette lehet valami kifejezetten egészséges gyakorlatot, például jógát vagy taichit, pilatest végezni.
Sok zöldséget eszek ( paradicsom, paprika, uborka) gyümölcsöt is itt-ott, néha halat, csirke mellett v. combot fehérje dús ételeket( de valamikor tésztaféléket is de csak kis adagokban) ... gerinctornát végzek, és még egy pár jógagyakorlatokat is :)
persze hogy folytatom tovább a diétát ( ugy olvastam, hogy onnan megy le legkésőbb a felesleg ahová a leghamarabb kerül- az én esetemben ez a hasi tájék) nem tudom hogy meddig kell fogyóznom, hogy a hasamról is eltűnjön a felesleg..:(
Majd amikor eltűnt a felesleg akkor látni fogod hogy pont idáig kellett fogyóznod :)
Szimpatikus vagy, tetszett amit írtál.. különösen a gerinctorna és a jóga. ezért pár speciális, csak neked szóló jó tanácsot szeretnék még írni.
1. ne kúrának tekintsd a fogyást.. ha kúraként gondolsz rá, akkor abba fogod hagyni, de utána szerinted mi lesz? újra hízni kezdenél? :S
Annak a táplálkozásnak, ami segít az egészséges testsúly, sőt az egészség megőrzésében életmódszerűnek és természetesnek kell lennie! kamu az, hogy fogyás alatt keveset kell enni, aztán ha elég a fogyás akkor többet lehet enni. NEM! mindig eleget kell enni, mindig egészségesen. ami igazán egészséges -> az fogyókúrás is!
2. ha megáll a fogyásod de még nem vagy megelégedve, jusson eszedbe, hogy a kevés tésztaevésnek is megvan a maga hatása.
2+1 jóga mellett lehet erősíteni még karra, hasra, lábakra! nem biztos, hogy minden izomcsoportot erősít a gerinctorna és néhány jóga ászana.
3. 44%-os válaszokat adok és nem használok következetesen nagy kezdőbetűket a mondatok elején, főleg éjfél után. ezek ne tévesszenek meg amikor a válaszom mondanivalóját értékeled magadban. nyilván tudok helyesen írni, és nem biztos hogy a sok 'szakértő' pontozása teljesen helyénvaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!