Tényleg beválik?
50%-ban igaz. Tényleg beválik.
Utána meg tényleg visszahízod, amikor újra eszed ezeket.
Nyilván zöldségek mellé állatot: húst, belsőségeket, tojást, halat.. is eszik az ember.
És az 1. válaszolónak tökéletesen igaza van. Ha valaki visszatér a megbetegítő, sok gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmazó táplálkozásra, tökéletesen logikus és következetes hogy újfent hízásnak indul. Mint ahogy a késszúrás is vérezni kezd, vagy felforr a víz ha erősen melegíteni kezdik.
Igazán sokat nem ér.
Kiváncsiságból egy hónapig nem ettem semmilyen liszstet tartalmazó élelmiszert (kenyér, pékáru, tészta), burgonyát, rizst, semmihez nem használtan lisztet (sem rántás, sem habarás, sem egyéb más módon).
Egyéb változás nem volt az életvitelemben, a megszokott módon sportoltam, dolgoztam.
Ez alatt gyakorlatilag nem fogytam semmit, és egyéb hatását sem vettem észre, kivéve, hogy elég sok gondot okozott a változatos étrend összeállítása, föként amikor nem fött étel volt soron. Rengeteg zöldségfélét ettem, nyersen (salátának), fözve, párolva, sütve, meg hozzá húsételeket, tojást, de sokszor annak ellenére nem múlt el az étvágyam, hogy éhes nem voltam. Elég bekorlátozott volt az, amit és ahogy ehettem, táplálékfelvételként megfelelt, étkezésként nem igazán, az élvezeti értéke nem volt meg igazán.
Idöközben megint a megszokott vegyes étrenden vagyok, tehát eszem az addig letiltott élelmiszereket is (természetesen mértékkel), és nem híztam töle semmit, viszont sokkal finomabb és változatosabban elkészített ételeket tudok enni.
4. válaszolónak igaza van, ezt azért illik leírnom.
Én nem eszem kenyeret, pékárukat, lényegében kevés szénhidrátot eszem. És bevallom én sem fogytam.
Ez azért van, mert a fogyás csak akkor egészséges, ha van zsírfelesleg amiből fogyhat az ember. Nem mindenkinek van, egy szálkás, karcsú ember nem fog fogyni lowcarb táplálkozással, mert akkor megbetegedne. Az a módszer amivel még a vékony emberek is fogynak úgy ismeretes mint "fogyókúra", és próbára teszi az egészséget. Jó táplálkozással aki eleve egészséges az nem fog fogyni, ez fiatalokra jellemző akik még viszonylag egészségesebbek, karcsúbbak (bár már fiatal kortól elkezdődik az elhízás sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!