Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (LENT) le szeretné...

Mit tegyek? (LENT) le szeretnék fogyni

Figyelt kérdés
Már nagyon rég óta le szeretnék fogyni. Annak is örülnék, ha 5kg-ot tudnék fogyni, a lényeg az lenne,hogy az alakomon látszódjon hogy picit vékonyabb vagyok...63kg és 169 cm vagyok. Soha nem sikerül lefogynom, mindig elkezdem azt hogy pl nem eszek semmi hízlaló kaját ez megy pár napig és utána egyik nap meg megeszek mindent amit csak találok és már nem is érdekel hogy le akarok fogyni...utána meg bűntudatom van hogy minek ettem...valaki nem tudna valami tanácsot adni,hogy mit csináljak????az is jó lenne ha egész nap nem ennék csak 1 valamit...de mellé kéne valami,amivel lekötném magam és nem gondolnék az evésre...és néha úgy érzem hogy sosem fogok lefogyni..volt amikor egész héten ez miatt volt rossz kedvem, mert már nagyon utálom magam amiatt ahogyan kinézek.

2013. jún. 29. 01:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is így kezdtem, ahogy te. Egy darabig normálisan étkeztem, aztán elcsábultam és felettem mindent. Aztán jött a bűntudat. Utána kezdtem mindent elölről. Most már tudom kontrollálni magam, van akaraterőm! Hidd el, minden fejben dől el! Még nem készültél fel a fogyásra!

Az nem jó ha éhezteted magad mert akkor nagyobb valószínűséggel fogsz felzabálni mindent. Egy jó étrend kell ami mellett nem éhezel + sport.

2013. jún. 29. 04:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Sok,sok fehérje(hal,sovány hús,tojás,sovány túró),és nagyon kevés szénhidrát(liszt,cukor,péksütemény,tésztafélék,krumpli,rizs,gabonafélék,stb),zöldség-gyümölcs persze szabad,de inkább fehérje. Első 4-5 nap,amikor agyilag fáradt leszel,és nem tudsz koncentrálni,utána rááll a szervezet,és mivel stabilizálódik a cukorszinted,nem leszel éhes egyáltalán,és nem fog hiányozni az édesség se.És persze 5-6 kicsi adagot tessék enni 2-3 óránként szépen elosztva. Hatásosabb,ha tudod,mennyi a kalóriaszükségleted,és azt csökkented 70-80%-al,de önmagában is használ amúgy.:)

Az pedig,hogy ne gondolj az evésre,emberfüggő,tedd azt,amit szeretsz csinálni,lehet szó filmnézésről,olvasásról,valami kreatív dologról,rendrakásról,esetleg elmész sétálni,vagy hasonlók. Két étkezés közt csak el tudsz valamivel ütni 2-3 órát.:)

2013. jún. 29. 07:43
 3/5 szolnoki.dia válasza:
fuss sokat.az a legjobb
2013. jún. 29. 19:22
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! én mennék futni, csak az a baj,hogy nincs kivel és egyedül meg nem szeretnék :(
2013. júl. 1. 01:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ha futni se tudsz elmenni mert nincs hozzá elég akaraterőd, akkor diétába se kezdj bele, mert ahhoz se lesz.
2013. júl. 1. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!