Mit tegyek? (LENT) le szeretnék fogyni
Én is így kezdtem, ahogy te. Egy darabig normálisan étkeztem, aztán elcsábultam és felettem mindent. Aztán jött a bűntudat. Utána kezdtem mindent elölről. Most már tudom kontrollálni magam, van akaraterőm! Hidd el, minden fejben dől el! Még nem készültél fel a fogyásra!
Az nem jó ha éhezteted magad mert akkor nagyobb valószínűséggel fogsz felzabálni mindent. Egy jó étrend kell ami mellett nem éhezel + sport.
Sok,sok fehérje(hal,sovány hús,tojás,sovány túró),és nagyon kevés szénhidrát(liszt,cukor,péksütemény,tésztafélék,krumpli,rizs,gabonafélék,stb),zöldség-gyümölcs persze szabad,de inkább fehérje. Első 4-5 nap,amikor agyilag fáradt leszel,és nem tudsz koncentrálni,utána rááll a szervezet,és mivel stabilizálódik a cukorszinted,nem leszel éhes egyáltalán,és nem fog hiányozni az édesség se.És persze 5-6 kicsi adagot tessék enni 2-3 óránként szépen elosztva. Hatásosabb,ha tudod,mennyi a kalóriaszükségleted,és azt csökkented 70-80%-al,de önmagában is használ amúgy.:)
Az pedig,hogy ne gondolj az evésre,emberfüggő,tedd azt,amit szeretsz csinálni,lehet szó filmnézésről,olvasásról,valami kreatív dologról,rendrakásról,esetleg elmész sétálni,vagy hasonlók. Két étkezés közt csak el tudsz valamivel ütni 2-3 órát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!