Annabellaa kérdése:
Mit tegyek? HELP!
Figyelt kérdés
Lány vagyok,és utálom a testem a mellem kicsi a seggem nagy:( és persze kicsit narancsbőrös is...Írnátok nekem ötleteket hogyan tüntessem el a narancsbőrt???Minél többen írjatok!Előre is KÖSZI!!!:)2013. jún. 25. 14:04
1/4 anonim válasza:
sok víz (4 liter), futás, diéta. Hány éves vagy, milyen magas és hány kg?
2/4 A kérdező kommentje:
16éves 171,5 cm magas és kb 60 kg!!!:(
2013. jún. 25. 14:53
3/4 anonim válasza:
60 kg vagy 171 cm-hez? Biztos 16 évesen a sok alultápláltnak kinéző csaj mellett nem tud kialakulni az egészséges énkép, de semmi gond nincs veled.
A súlyod megfelelő, fogadd el magad. Persze egy két kg-t ledobhatsz, abból nincs probléma, de előtte mindenképpen el kell fogadnod magad. Ha széles a csípőd, akkor hiába fogysz le, akkor is nagyobbnak fog tűnni a segged. De ez csak egy példa.
Narancsbőr ellen pedig jól írták előttem: Sok víz (napi 3-4 liter, és futás) Mozogj sokat, de semiképpen ne kezdj el koplalni. Ne utáld meg a tested, mert az nagyobb problémákhoz vezethet.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!:)))
2013. jún. 25. 15:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!