Mit csináljak holnap ebédre tőkehalfiléből?
sózd, borsozd, tegyél rá paradicsomkarikákat, arra bazsalikomleveleket (szárítottal nem finom) arra mozarella sajtot (lehet light is), de azt a fajtát, ami lötyiben van, ne a pizzára valót, és süsd addig sütőben, amíg a hal megsül (kb. 15-20 perc, melegedés után), 200 fok
leveles saláta és uborka nagyon jó hozzá (öntet nem kell, csak úgy nyersen)
ebből gyakorlatilag bármennyit megehetsz
Mondjuk tőkehalat? :D
Vannak tök jó villámpácok(grill, sült hal, mediterrán).
De magad is összeállíthatsz egy pácot. Én a tőkehalhoz legtöbbször citromlevet facsarok(a citrusfélék nagyon jól illenek a halhoz), mellé só, bors, fokhagyma, csilipaprika(szeretem csípősen), + mindig más fűszer, hogy változatos legyen :) olajat nem használok.
ha sütőben sütöm, vizet engedek alá, ha serpenyőben csinálom, akkor úgyis enged ki magából egy kis levet, szépen megpárolódik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!