Ma húsleves van itthon. Ha egésznap csak húslevet eszek és mellé húst zöldségekkel, nem hízok?
De, ilyen étrendtől is fogsz valamilyen mértékben hízni, ha nem mozogsz mellette eleget.
Tavaly óta sokat edzek -- biciklizés, futás, ugrókötél, tollaslabda, torna, úszás --, és ez első hónapokban olyan étvágyam támadt, mint egy anyatigrisnek, és mindenekfelett a húst kívántam nagyon. 3-4 hónap elteltével a szervezetem hozzászokott a plusz terheléshez, étvágyam is normálisra csökkent, most mindent, de tényleg mindent eszem, viszont leadtam 25 kilót.
Nagyon, nagyon valószínűtlen, hogy ettől hízz. Én fogynék tőle, az tuti.
Gondolom, Te se több kilót fogsz enni a húsból és/vagy jópár litert a húslevesből, anélkül pedig még a kalóriabevitel alapján se hízhatsz, ha normális az anyagcseréd, egyéb tényezőkről nem beszélve (én efféle dolgokból 2000 kalória alatt jóllakom egy egész napra, úgyhogy nem tudom, fölötte mi történne :)).
Az igen jó kaja!
Hús és zöldségfélék az ember alapvető táplálékai, nem okoznak nagy inzulin szekréciót, nem kezd hájasodni tőle a testünk.. nem okoz rákot, metabolikus szindrómát, anyagcserezavarokat, autoimmun betegségeket. Azaz: normális, bármikor fogyasztható étel, és nem ilyen 'kajautánzat' amitől a lakosság nagy része lebetegszik idővel.
Jó étvágyat és egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!