15-20 kilótól kéne megszabadulnom, amiből már négy kg sikerült is. De már nem bírom. Mit tegyek?
Bárcsak lehetne öntetes salátát enni. De még azt sem lehet! Legalábbis bármikor kiírtam, hogy vegyessalátát leöntöttem egy kis joghurtos öntettel, az olvasók vérszemet kaptak:(
Egyébként mióta űzöd? Ha már több ideje kéne lenni önkontrollnak. Szerintem az 1. nap a legnehezebb. Utána már elvagy kaja nélkül is, bár a fejembe nekem is motoszál sok minden. Pl. ma SPAR-ban frissen készült a kedvenc paradicsomos kiflim sajttal. Hát nem sok kellett, hogy ne vegyek
ha éhes vagy egyél egy almát, még senki nem halt bele :DD
és akkor következzen a motivációs rész
én ilyenkor (amikor elvesztem minden akaraterőmet) szoktam lefeküdni. nem feltétlenül aludni, szimplán gondolkozni. hunyd le a szemedet. képzeld el a drága (én esetemben nem túl drága) osztálytársaid arcát, amikor belépsz szeptemberben, az első tanítási napon az osztálytermetekbe. képzeld el, ahogy a lányok irigykedve, vagy elismerően pillantanak rád, vagy ahogy a fiúk végigfuttatják rajtad a tekintetüket. érzed milyen jó, ugye? képzeld el, amikor tesiórán nem a legutólsók között sétálgatsz, hanem az elsők között futsz és akik hátul vannak el sem tudják képzelni hogy hogyan csinálod. képzeld el, amikor a rokonaid, szomszédaid, barátaid azt kérdezik tőled hogy 'azta, jó formában vagy, hogyan csináltad?' vagy képzeld el szimplán azt, hogy bomba alakod lesz és hááááány olyan fiút megkaphatsz, akiről eddig még csak álmodni sem mertél.
na, ezeket végiggondolva megéri megenni azt a tábla csokit, vagy megéri ma kihagyni a tornát? nekem nem érné meg ;)
15/L
Azon gondolkodtam, hogy a fogyirovatból nem igazán lehet egy ostobakérdés-gyűjteményt csinálni, mert elég ha találomra ide kattintunk, mindig lesz pár, amelyik beférne, így gyorsan túltelítődne a gyűjtemény. Kösz, hogy igazoltál.
És hogy ne mondd, hogy nem járultam hozzá a helyes irányhoz: felejtsd el azt a szót, hogy fogyókúra, és olvass sokat a diétáról, azon belül is a sportolók környékén, a női magazinos fostartályokra rá se nézz.
Már persze csak ha jó eredményt akarsz. Végülis biztos van, aki a csúnya hülyékre bukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!