Melyik zöld teát igyam? .
Figyelt kérdés
Fogyókúra előtt állok, megszeretnék szabadulni néhány kilótól,ezért elhatároztam h amellett h nem eszem édességet,szénhidrátot sem nagyon, mozgok mellette és teát iszom.A zöld teára esett a választásom, mert sok jót olvastam róla. Egy kérdésem lenne, milyen márkát javasoltok? Van rengeteg márka a piacon tudom,aki jártas benne soroljon fel párat, köszi!:))2013. jún. 19. 21:05
1/1 anonim válasza:
Ha nem eredeti Kínai zöld teát iszol, akkor mind1, mit iszol, az szemét. Semmit nem segít a zöld tea a fogyásban, nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!