Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért félek a fogyástól?...

Miért félek a fogyástól? Hogyan lehetne leküzdeni? Volt már valakivel ilyen?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sok oka lehet, pszichológussal kéne beszélgetned.
2013. jún. 19. 17:20
 2/6 A kérdező kommentje:
És ha nem tudok pszichológussal beszélni?
2013. jún. 19. 20:12
 3/6 anonim válasza:

Konkrétan mitől félsz? Hogy lefogysz és túl sovány leszel? Hogy átesel a ló túloldalára, esetleg az anorexiától?

Vagy a változástól félsz, mert úgy érzed a súlyod meghatározó része annak ami te vagy, a személyiségednek?

2013. jún. 21. 21:59
 4/6 anonim válasza:
Ezekre kéne megadni a választ, és akkor letudod majd küzdeni. Utsó voltam.
2013. jún. 21. 22:00
 5/6 A kérdező kommentje:
a változástól,hogy mit fognak reagláni rá mások.hogy a szemükben már nem ugyanaz leszek,úgy érzem hogy a zsírpárnák alatt elbújhatok,nem szeretek a figyelem közponjában lenni..nem szeretem ha rólam beszélnek,vagy észreveszik hogy fogytam.amúgy utálom kövéren magam,de másmilyen még nem voltam,és félek az újtól.
2013. jún. 21. 22:04
 6/6 anonim válasza:

Igen, gondoltam.

Na figyelj, az önbizalmad meg fog többszöröződni, amint leadsz pár fölös kilót, sokkal jobban fogod érezni magad.

Az emberek reakciójával ne törődj, mert nem ők és a gondolataik határozzák meg ki vagy. Itt az a kérdés, hogy le akarsz e fogyni vagy sem. Lehet, hogy lesznek olyanok, akik majd mondogatják, hogy "jajj, nehogy lefogyj", de csak azért, mert nem akarják, hogy esetleg jobban nézz ki náluk. Nem mások véleménye határozza meg mit kell és mit nem szabad megtenned, hanem hogy te mit akarsz.

Sok sikert a fogyózáshoz! :)

2013. jún. 21. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!