Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most mit csinaljak? Ez a...

Most mit csinaljak? Ez a hirtelen fogyastol lehet? Fontos, hogy minden edzesnel tornazasnal sportmelltartot hasznaljak?

Figyelt kérdés
Par napja eszre vettem hogy a melleim kissebbek lettek, nem tudom,hogy mitol lehet ez de nagyon idegesit, lehet azert mert kb 1 honapja dietazok nem eszek semmilyen zsiros kajat mindennap tornazok mar fogytam vagy 2 kilot szal ez lehet a hirtelen fogyastol is? nem tudom,hogy most mit csinaljak nem szeretnek meg hizni megint hogy vissza kapjam a regi alakomat, tudtok vmi tanacsot adni??

2013. máj. 18. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fogyásnál kisebb lesz a mell. Ez van.
2013. máj. 18. 16:50
 2/9 A kérdező kommentje:

Es lenne meg egy kerdesem:

Igaz,hogy ha sokat fogok enni es sokat fogok sportolni akkor attol jobban fogok noni??

2013. máj. 18. 16:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Es az a legrosszabb,hogy a mellemrol tobbet fogytam mint a hasamrol meg a combomrol, a hasamon alig latszik, a csipomnel pedig tele vannak ilyen terhessegi csikokkal olyan kellemetlen vmikor kremeket is vettem ra de semmi meg mindig latszik de most mar halvanyabb valamivel...:((
2013. máj. 18. 17:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Egy szep, feszes, formas mell ezerszer szebb mint egy zsiros, logo mell! A fogyastol pedig nem lehetnek terhessegi csikjaid!az csak attol van ha hirtelen megnyulik a borod, ez pedig fogyasnal eleg elkepzelhetetlen.
2013. máj. 19. 15:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Hat nekem meg is van, de mar el halvanyult, csak ilyen feher csikok vagy mik latszanak....:/

De en nem vagyok meg elegedve a melleimmel, vissza akarom kapni a regi szep melleimet....:'((

2013. máj. 19. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
most komolyan azert hisztizel mert lefogytal?:Dakkor hizz vissza
2013. máj. 19. 22:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek,csak zavar,hogy a mellemrol ennyit lefogytam a hasamon meg a labamon alig latszik....
2013. máj. 20. 06:54
 8/9 anonim ***** válasza:
mivle nincs helyi fogyas valoszinuleg mendenhonnan ugyanannyit fogytaal, csak a melleden volt a legkevesebb zsir es ezert latod igy
2013. máj. 20. 10:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Ertem,koszi a valaszokat..
2013. máj. 20. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!