Miután lefogytunk, hogyan tovább? Soha többé nem ehetek olyanokat, mint régen?
Figyelt kérdés
Jelenleg diétázom, sok fehérjét, kevés szénhidrátot fogyasztok. Úgy veszem észre, hogy csigalassúsággal, de azért mennek lefelé a fél kilók (egy héten max ennyi) sport mellett. Ezzel nincs is semmi gond, viszont azzal már igen, hogy annyira de annyira vágyom az édességre, hogy menten belehalok. Most még kitartó vagyok, amíg le nem adom a pluszkilókat, bár kis híján a hajamat tépem, úgy vágyom a szénhidrátra estefelé is... De fogyás után mi lesz? Soha de soha többé se csokis ,se süti, se normális rántott hús? Azt hozzátenném, hogy attól híztam meg, hogy mértéktelenül ettem az csokit (egy tábla egy nap), de most rendesen be vagyok t.ojva, hogy többé nem ehetek egy jó pörköltet nokedlivel, vagy tortát (anélkül, hogy híznék).2013. jún. 18. 16:42
11/11 anonim válasza:
Minél magasabb százalékú étcsoki, annál jobb. A gyümölcsök többsége vagy a méz pedig még mindig jobb, mint az ipari édességek nagy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!