Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom (kép! )...

Mennyit kéne fogynom (kép! ) mennyi a felesleg?

Figyelt kérdés

[link]

egyébként 65-ös a derekam ,a csípőm 86..

2013. jún. 18. 11:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Már ne fogyjál semmiképpen. Inkább sportolj. De egyébként, szerintem szép vagy. :)
2013. jún. 18. 11:21
 2/18 A kérdező kommentje:
... inkább vaskos, de köszönöm nagyon jól esett:)
2013. jún. 18. 11:24
 3/18 anonim ***** válasza:
Oldalrol is jo volna kép (Mellel együtt!). Ezen a képen megfelelö alkatunak látszol fogyás nélkül is!
2013. jún. 18. 11:24
 4/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel a résszel nincs baj, teljes alakos képed nincs?
2013. jún. 18. 11:32
 5/18 anonim válasza:
Nem kell fogynod ez normális alkat mondjuk nekem a nagyon sovány lányok jönnek be.
2013. jún. 18. 11:39
 6/18 anonim ***** válasza:
Ez korrekt. Gondolom nem sok lisztes kaját, cukrot eszel. Nem is kellenek, csak így tovább!
2013. jún. 18. 11:57
 7/18 A kérdező kommentje:

az a gond h a vádlimon nem tudok változtatni hiszen nincs rajta felesleg, egyszerűen ilyet örököltem..

a combjaimon pedig van felesleg de nem sok mármint ha pl feszítek akkor csak kicsi van és nem reng meg ilyenek de persze ez nem látszik ha csak simán megyek..ha el tudtam magyarázni értelmesen.. remélem.

2013. jún. 18. 12:37
 8/18 anonim ***** válasza:

Egészségesnek tűnik a lábad, ha meg odafigyelsz hogy alacsonyan tartsd az inzulinszintedet (ez tűnik jelenleg a legjobb védekezésnek és gyógymódnak a daganatos betegségek ellen) pl. ketogén táplálkozással akkor karcsúsodhatsz még.

Meg testépítőknek vannak táplálkozási módszereik hogy mindig lehessen kicsit alakítani a testen, mindig lehessen kicsit lejjebb fogyni ha úgy kívánkozik. Szinte semmi sem lehetetlen, csak van ami már nem éri meg a befektetett munkát. Egy ketogén táplálkozás alapvetően megéri mert egyébként is jót tesz.

2013. jún. 18. 12:45
 9/18 A kérdező kommentje:
2013. jún. 18. 12:59
 10/18 anonim ***** válasza:

Még.

Jó ez!

2013. jún. 18. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!