Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó saláta recept? (Kevés kalória)

Jó saláta recept? (Kevés kalória)

Figyelt kérdés

Ma csináltam 10 dkg csirkemellett mellé meg salátaszerűséget. A saláta alapja jégsaláta volt, 4-5 szelet vastag uborka felkockázva, 4 koktélparadicsom. Leöntöttem egy nagyon pici joghurttal, majd egy pár csepp balzsamecetet raktam rá. Annyira nem jött be...

Olyan receptet keresek, ami finom. Ez ilyen ehető volt, de nem finom:S

2013. jún. 17. 20:47
 1/2 poiu ***** válasza:

Ez finomabb és egészségesebb lenne, ha felejted a joghurtot és ecetet, és lelocsolod oliva olajjal. Nem csak a kalória mennyisége számít, hanem az is, sőt főleg az, hogy milyen gyorsan kerül mindez a véredbe. A zsiradék lassítja a felszívódást.

10 dkg csirkemell kevés és unalmas. Nyugodtan ehetsz csirkecombot, nem olyan unalmas és kicsit több zsír van benne, ami jó a fogyáshoz.

2013. jún. 18. 00:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Pedig nem indult rosszul... Én nem nagyon szeretem a salátákat, de egyet igen, az pont jégsaláta, paradicsom, uborka, opcionálisan egyéb (retek, zöldpaprika, karalábé, cukkini), balzsamecet - de amitől finom lesz, az a minél több sült hagyma, esetleg sült cukkini. Nyilván nem sajnálva a zsiradékot. Ettől lesz laktató és finom számomra, sőt, némi hűlés azonnal összekeverve és fogyasztva a hideg-meleg kontraszt is humoros. De a Te ízlésedet nem ismerem.

A salátákra élből kell olívaolaj vagy valami más zsiradék (nálam kókuszzsír, amiben a hagyma sült :)). Ha zsírfóbiás vagy, az baj, zsírra szükség van, de amúgyis hasznos, ha fogyni akar az ember, én sok zsír mellett jóval kevesebb kalóriát eszem, jóllakottabb és energikusabb vagyok (mivel automatikusan leesik a szénhidrátfogyasztásom :)), s ezzel sokan így vannak...

2013. jún. 18. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!