Ha fogyózok, akkor nem jó reggelire a chockapic?
Igazából az nemcsak akkor nem jó, ha fogyókúrázol, hanem egyébként sem. Az lényegében csak cukor.
Viszont müzlit minden további nélkül ehetsz reggelire. Keress olyan fajtát, amiben rendes gabonapehely vagy zabpehely van. Vannak olyan müzlik, amikben vannak aszalt gyümölcsök és különböző magvak. Az egy kis tejjel finom és egészséges reggeli lesz :)
Nagyon nem.
Ha ilyesmit akarsz enni, akkor válassz mindenféle ízesítőtől mentes nyers gabonát. Akár külön-külön összeválogatva magadnak is keverheted otthon.
hát én azt vallom, hogy diéta alatt is szabad mindent enni, de azért erre a kajára már én is azt mondom, hogy talán nem kellene, és nem csak diéta alatt, hanem úgy egyébként sem.
tiszta cukor, semmi tápláló nincs benne, szóval nem is laktat.
inkább egyél zabpelyhet, vagy tk. kenyérből szendvicset.
a cukrot amúgy is ajánlom kerülni, mert ha elkezded enni, egyfajta láncreakciót vált ki, és mindig többet fogsz kivánni.
persze néha belefér egy fagyi, süti, de hogy minden napod ilyennel kezdd, háát nem a legszerencsésebb dolog, főleg, hogy még jól se laksz tőle.
Ritkán olvas ez ember ilyen idióta kérdést ,bár mivel nem korhatáros az oldal el lehet nézni.
"Mindent lehet enni" meg "én fogytam vele"
Persze csak az emberek bizonyos részének ez nem megy mert annyira rosszak a táplálkozási szokásaik meg az állapotuk. Diétával lehet fogyni, ha egészséges és kiegyensúlyozott. Életmód váltással is lehet fogyni csak esetleg lassabban, attól függ mekkora az a váltás. Ipari hulladékot zabálva nem lehet fogyni.
Hmm, soha többet. Ez jól hangzik.
Hús és zöldségevő vagy, hát húst és zöldséget egyél. Ezért nem jó a csokapikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!