Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon vastag a combom, a...

Nagyon vastag a combom, a vádlim? Képpel

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 14. 20:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass azokra akik azt írták, hogy jó az alakod mert kúrvára nem, de ezt nem bántásul mondom. Le kell fogynod ha nem akarod , hogy mindenki rajtad röhögjön. Akik azt írták, hogy jó alakod van azok valószínűleg hasonlóan néznek ki, mint te és csak azért írnak ilyeneket, hogy magukat nyugtassák. Fogyj le minimum 15kg-ot. Fuss,tornázz egyél kevesebbet fele annyit, mint eddig! Üdv: egy jóakaród :)
2013. jún. 17. 19:32
 12/13 anonim válasza:

MI A KIBA**OTT ÉLETÉRT BÁNTJÁTOK BAS*ZAMEG??????!!!!!

Hú, na, ez most jól esett.

A kérdezőnk ha tényleg anorexiában szenved, AKKOR KUR*ÁRA NEM TUDJÁTOK MILYEN ÉRZÉS amikor a tükőrbe nézel, és nem azt látod aki vagy!!! Attól, hogy még ez egy mentális betegség, és a mostani időkben "divatbetegség" akkor ő már szörnyszülött? Nem, kérem, ez nem tüdőgyulladás, ATTÓL MÉG ROHA*TUL BETEGSÉG, aminek roha*tul semmi köze a fogyáshoz a legtöbb esetben, hanem mert mondjuk azt hiszi, hogy a fogyással jobb emberré válhat, hogy ha lefogy még egy kicsit innen, meg innen, akkor többen fogják szeretni, IGEN BAZ*MEG, TI MEG CSESSZÉTEK LE!!!

Ha pedig a kérdezőnk alapjáraton ilyen vékony, és szeretett volna dicsérő szavakat mondani, akkor nyugodtan elmondhatom neked, hogy hónapokon át küzdöttem, hogy ilyen lábaim legyenek, és szerintem ettől még lehetsz szép, lehetsz csinos, és lehetsz értékes ember. :)

2014. aug. 11. 15:11
 13/13 anonim válasza:
Az előbbi vagyok, és fogalmam sincs, hogy ez a válasz miért van itt...
2014. aug. 11. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!