A a kalóriadús folyadékok kevésbé alakulnak zsírrá, mint a szilárd táplálék?
Figyelt kérdés
Elméletileg az alkohol hízlal.Gyakorolatilag viszont az átmulatott éjszakák után 1-2 kg-val kevesebb vagyok.TUdom, ez a vízhajtó hatás miatt van(és vissza is jön), de alkohol meg egyéb cukros löttyök még soha nem akadályozták a fogyásomat. Egy nyári időszakban kb 1000 kalóriát ettem, és mellé 1 héten keresztül esténként megittam vagy 2000 kalóriányi alkoholt, s 1 hét alatt fogytam 3 kg-t, pedig már nincs nagyon miből, 176/ 60 kg vagyok.Biztos vagyok benne, ha eza + 2000 kalóriát kajával viszem be, még híztam is volna. Miér mondják mégis, hogy a diétázók vigyázzanak az alkohollal, meg a cukros levekkel?Tapasztalataim szerint 10 perc alatt kipisili az ember, így nemigen tud zsírrá alakulni.Mi az igazság ezzela kérdéssel kapcsolatban?2009. okt. 10. 18:21
1/1 anonim válasza:
a szénhidrátok és cukrok sokkal hamarabb felszívódnak a folyákony italokon át, tök mindegy alkohol vagy nem alakhol, mint a szilárd táplálékon keresztül. Ezért is pl a cukorbetegeket óvva intik a cukros löttyöktől.
az alkoholfogyasztás mellett a viz ment ki belőled, mivel az alkohol kiszáradást okoz, elvonja a vizet. Az az a 2-3 kg.
eü-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!