Gyorsan leadni azt az 5 kilót?
Figyelt kérdés
171 cm/60 kg, 13/L. Fogytam 10 kilót nemrég, 58 kg voltam. amikor abbahagytam, visszajött két kg, ezt a súlyt tarom már egy ideje. nagyo n zavar, és most már nagyon unom a fogyózást meg ilyesmiket, légyszi tényleg gyors módszert írjatok ha tudtok. köszi:)2013. jún. 13. 21:42
1/2 anonim válasza:
Azert ment vissza az a 2kg mert tul keves szenhidratot ettel dieta alatt, aztan mikor visszatertel rendes etrendre elkezdte raktarozni a szervezeted.5 kg az durvan egy honap de ha ugyes vagy eleg 3 het is. A lényeg az hogy reggel egyel szenhidratban gazdag kajat de inkabb teljes kiorlesu taplalekokbol nyerd pl zabpehely,rizs, stb nezz utana mi izlene neked. Nap kozben feherjedus eteleket preferald pl csirkemell,tojas de csak a feherj, valamit turo is nagyon jo feherje forras a kazein miatt estere ajanlom bar a magas ch tartalom miatt egy heten maximum 2x visszatoltes keppen.Delutani orakban igyal meg egy feherje turmixot ha van ra lehetoseged, a parolt zoldeg nagyon finom es televan vitaminokkal keves vizben ne olajban parold.Este megehetsz nyugodtan egy zoldseg salatat vagy esetleg egy keves csirkemellet hozza. 110g szenhidrat/nap 180g feherje/nap Rengeteg folyadek kell az anyagcsere gyors mukodese erdekeben. Víz! 2-3liter naponta es csak mentes. Teszta,kenyer,cukros,zsiros dolgok kerulendok!!! Mozogj amennyit csak tudsz de a heti 3 ora aerob,kardio legyen meg! A legfontosabb az, hogy tobb kaloriat egess el egy nap mint amennyit beviszel fokozatosan csokkentsd 1000 ala ne nagyon menj, sok pihenes,mozgas. 70%kajalason mulik.. hajra!!!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!:)
2013. jún. 15. 05:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!