Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A Táplálkozási harcművész...

A Táplálkozási harcművész szerint milyen egy napi ideális étrend?

Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy szerinted milyen egy napi helyes étrend. Illetve: leírnád ma mit ettél és mikor? Köszi!
2013. jún. 13. 19:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Zsírszalonnát egy kis zsírral, mert a zsír az fontos. Ne egyetek glutént, de figyeljetek oda rá, hogy mást se egyetek, mert minden tartalmaz glutént. Még a gyümölcs is. Gyümölcsöt se egyetek! A tejterméktől meghaltok, mert buták vagytok és éretlenek az életre. De a zsír az fontos. Nem magyarázom el miért, mert úgyis hülyék vagytok. Hanem egyétek, különben hülyék is maradtok. A répa egy zöldség. Idióták vagytok.
2013. jún. 13. 19:18
 2/14 A kérdező kommentje:
:DDD jaj ne már. Tényleg kíváncsi vagyok a véleményére, mert vannak meglátásai amivel egyet kell értsek. Csak még nem állt össze a kép a fejemben, hogy mégis hogyan kellene enni.
2013. jún. 13. 19:21
 3/14 anonim ***** válasza:
Túl keveset olvastál tőle, ha nem tudod. Hús és zöldség :) Alapvetően nem tilos az idénygyümölcs se, a tojás is jó, de alapvetően hús és zöldség.
2013. jún. 13. 19:33
 4/14 A kérdező kommentje:
ennél részletesebben érdekel.
2013. jún. 13. 19:37
 5/14 moosenstein ***** válasza:
93%
Az elson szinte osszecsinaltam magam XD
2013. jún. 13. 20:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

pl reggeli: 6 szelet bacon, kis hagyma, 5 tojás

ebéd: amit akarsz:D ki is hagyható

vacsora: kb fél kg hús kókuszzsíron, zöldségekkel

2013. jún. 13. 20:58
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
első :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD baszzus :DDDDD egyébként igazad van! semmi se jó neki o: :D
2013. jún. 13. 21:00
 8/14 anonim ***** válasza:
#6: Őszintén szólva ez a reggeli és vacsora teljesen jól hangzik...
2013. jún. 13. 21:40
 9/14 moosenstein ***** válasza:
Hat nem is tudom... estere fel kilo hus, engem kicsinalna.
2013. jún. 13. 21:58
 10/14 anonim ***** válasza:
#9: Ja bocs, a mennyiséget nem figyeltem, este van... :D De ha nem egy fogyózó tinilánykát nézünk, hanem egy magas, kissé izmos férfit, akkor ennyi simán mehet, azt hiszem. Bár ha szolidan ebédelek, akkor nekem sem okozhatna akkora problémát... Pl. fél kiló harcsa zöldségekkel, hmmm... Az még kalóriában se sok :) Lehet, hogy nem percek alatt enném meg, de az nem baj :)
2013. jún. 13. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!