Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ettől fogynék valamennyit?

Ettől fogynék valamennyit?

Figyelt kérdés
Eddig unalmamban,bánatomban stb. ettem, ha erről lezsoknék és tényleg csak akkor ennék,ha nagyon kívánok valamit és éhes vagyok+ sportolok heti 5-7 órát tudnék fogyni?
2013. jún. 12. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:

egyél egy nap 5-6 alkalommal kevés adagot. így elkerülöd az éhségérzetet is.

igen, így menne a fogyás.

2013. jún. 12. 21:57
 2/6 A kérdező kommentje:
csak,ha túl sok a szabály akkor megint feleslegesen kezdek enni..:S de talán ha értelmes kaják is lennének itthon jobb lenne a helyzet
2013. jún. 12. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
elképzelhető, ha ezáltal kevesebbet fogsz enni, akkor nyilvánvalóan, de érdemesebb lenne rendszeresen étkezni amennyire csak lehetőséged nyílik rá.
2013. jún. 12. 22:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez lenne a végcél:)
2013. jún. 12. 22:43
 5/6 Archi^^ válasza:

Amit leírtál, azzal tudnál fogyni.

Az unalomban kajálás nekem is gond volt, egy kicsit vegyél erőt magadon, illetve igyál sok vizet és egyél rostos kajákat, ezek teltségérzetet adnak, és nem akarsz majd unalmadban enni. :)

2013. jún. 13. 00:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor egyél ha éhes vagy, ez evidens.

Normális kaját ehetsz unalmadban is, értelmetlen dolog de hústól, zöldségtől nem fogsz elhízni.

2013. jún. 13. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!