Mennyit tudok fogyni egész nyáron ha a tésztát, csokit, kenyeret elhagyom és mellette sok gyümit, húst zöldséget eszek?
mellette meg sportolok heti 4-5x egy órákat:) kardio edzés meg erősítő gyakorlatok..de elhagyom a hizlaló ételeket, egészségesen étkezem plusz napi 1 liter viz:)
HA jövőhéttőlkezdem el mennyit tudnék leadni????
Még én is mindig tartom magam hozzá.) Mivel erősíteni is akarja magát. Gondolom kiakarja magát formálni. Nem csak lefogyni. Ahhoz pedig kell a fehérje és szénhidrát. A zsírt azt meg hanyagolni kell.
A teljeskirőlésű kenyér lassan szívódik fel. Ellentétben a fehérkenyérrel.
A szénhidrát, mint tápanyag, a FELSZÍVÓDÁSI SEBESSÉGTŐL függően raktározódik zsírba.
Ezért van sok kövér ember. Mert olyat esznek ami gyorsan szívódik fel. Így nincs hova mennie mint, hogy elraktározódik, azaz zsír lesz belőle.
Végül végig gondolva meggyőztem magamat is félig.
Természetesen neked is részben igazad van.
De sokkal bátrabban eheti mint a rendes kenyeret. Mivel lassan szívódik fel. Főleg, ha még sportol is mellé.
Szóval szerintem eljutottunk a középútra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!