Mennyit tudok fogyni egész nyáron ha a tésztát, csokit, kenyeret elhagyom és mellette sok gyümit, húst zöldséget eszek?
mellette meg sportolok heti 4-5x egy órákat:) kardio edzés meg erősítő gyakorlatok..de elhagyom a hizlaló ételeket, egészségesen étkezem plusz napi 1 liter viz:)
HA jövőhéttőlkezdem el mennyit tudnék leadni????
Okés megpróbálom azért:D
azért jövihéttől mert a héten ünneplések lesznek...
insanity-t próbáld ki :D na az jó torna :)
én most kezdtem el a Lifetilt-et. az jóóó :D
Kenyeret is ehetsz, csak az legyen teljes kiőrlésű. Abból meg annyit, amennyi jól esik.
Kerüld a zsíros ételeket. Evés előtt is igyál vizet. (legalább 1 pohár)
A vitamin az kell bőven. (az mindig jó ha van)
Próbálj fehérjékben gazdag ételt enni. Ne legyen túl sok a szénhidrát.
Szerintem ilyen erősítő gyakorlatokból elég heti 3 teljes testes edzés. (súlyzós)
1 a lényeg. Ha pl elkezdesz futni hosszabb távon, akkor ne állj le vagy 10 perc után. Inkább, akkor vegyél le a tempóból. Mert nem ér semmit. Ha fogyni akarsz, ajánlom inkább a kocogást.
Aztán az, hogy mennyi idő alatt az már csak rajtad áll.
Csinálhatnál ilyen összetett feladatokat. Az izzaszt meg a legjobban, ezektől elég hamar lelehet fogyni. Kitalálsz magadnak vagy 5 féle dolgot és azt egymás után lenyomod, majd pihi. Aztán ezt v 5 sorozatba.
Az egyik összetett amire én gondoltam az az.
futás, ugrókötelezés, fekvő, felülés, biciklizés
pl ki nézél egy adott távot. Mit tudom én két utcányira elmész majd vissza. Bicikliből lehet több ugye. Na ezt egymás után szünet nélkül. Majd ha vége mehet egy kis pihi. Ebből vagy 5 sorozat.
Ha rendesen csinálod elég izzasztó. De számtalan gyakorlat van, a fantáziádra bízom.
Elkezded egy adott számmal. Következő edzésen csinálj mindig egy picit többet. Ha netán nem sikerül, akkor csináld megint újra ezt a számot addig a még nem megy. Ha, megy emelj rajta és így tovább.
(Ha, valamit kihagytam vagy rosszul mondtam, kérlek javítsatok ki)
#6: OK, elmondom észrevételeimet, nem kötözködésből, de tényleg nem értek egyet pár ponttal.
Ha annyi tk kenyeret eszik, amennyi jólesik s történetesen ez nem minimális, akkor nem lesz kevés a szénhidrát... Bár kinek mennyi a kevés. De ha kevés a szénhidrát és a zsír is, akkor miből szerzi az energiát? Fehérjéből roppant nehéz pokolian sokat bevinni, nekem személy szerint sosem sikerülne, igaz, a kérdező nem én, de másoknak is kihívás, ahogy olvastam már itt a gyk-n. A zsír teljesen jó enegia és jóllakik az ember, ami eléggé fontos szempont nekem :) Nem mindenkinek való ugyanaz, persze.
Biciklizés és gyaloglás témában én inkább a praktikus közlekedést, túrázást ajánlom, az sokkal szórakoztatóbb, mint 2 utcát ideoda menni. Pedig nagyon csinos utcák vannak erre, mindenféle flórával és faunával, de akkor is unalmas lenne.
#9: Értem, de tartom, amit írtam. Szénhidrátdús kenyérből annyi, ami jólesik = potenciálisan sok szénhidrát. De írtam, kinek mi a sok.
Jó, hogy nem írtad, hogy egyáltalán ne egyen, hiszen azt igen nehéz lenne szegénynek megtenni. Még a ketogén diétát folytatók is esznek szénhidrátot, csak igen keveset :D Én a mérsékelt szénhidrátbevitel híve vagyok, lehetőleg elsősorban zöldségből és gyümölcsből bevíve (persze ezekből is összejöhet sok, igazából még gyümölcs se kell hozzá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!