Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tüntethetném el az...

Hogyan tüntethetném el az integető hájamat? (felkar alsó részén van nálam) Részletek lent!

Figyelt kérdés
Már egy ideje fogyókúrázom, tornázom, és sikeresen fogytam is mindenhonnan egy kicsit. 7 nap múlva egy ünnepségen kell megjelenjek, ahol ujjatlant terveztem felvenni. Van egy kis integetőhájam (már, ha az), ezt hogy tudnám eltüntetni, vagy ha nem is eltüntetni, de kicsinyíteni? Milyen súlyzós gyakorlatokat végezzek?

2013. jún. 10. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon szakszerű lehet a fogyókúrád és a tornád is ha azt hiszed hét nap alatt bármit is lehet változtatni, és ha nem tudod hogy a súlyzózás nem is zsírt éget, főleg nem az adott izom felől.De helyi fogyás egyébként sem létezik semmilyen formában. Majd pár hónap alatt eltűnik ha jó az étrended és becsületesen edzel.
2013. jún. 10. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
ha már egy ideje tornázol, diétázol és fogytál egy KICSIT, akkor nyilván tapasztalatból már te is rájöhettél volna, hogy egy hét alatt, jelentős változást nem nagyon lehet elérni.
2013. jún. 10. 12:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez valóban lehetetlen dolog, de a Bolerók csodákra képesek ;) és ha jól tudom van rövidújjú is, És az is nagyon szépen megy a pánt nélküli fölsőkhöz/ruhákhoz :)
2013. jún. 14. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!